- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz Peterhappy #149899 üzenetére
Megpróbálom, köszönöm.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
w.miki
veterán
Screen Lock alkalmazásból melyik ajánlott, reklámmentes? Vagy 100-at feldob a Play
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MC Pite
veterán
-
MC Pite
veterán
válasz Csabex #149889 üzenetére
Nekem a sony és a pixel transfer appjai is átvették a wifi hálózatot, azt talán megpróbálhatod van e hasonló/ezeket feltenni.
Az említett telefonokon egyébként QR kóddal is meg lehet osztani a wifit, de a céges A41 ezt nem tudja, gondolom a tiéd se.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
crok
Topikgazda
Youtube Vanced-hez jött egy kis info:
• This is for the information of all users,
If you are using old versions of Vanced manager (v2.2.0 or lower), please update to the newer version already (v2.2.1) for your own sake. Old versions are obsolete and won't work. Manual installation is required!
==================
• This is for root users only, if you are using magisk version 21.3 or lower, update it to latest available from magisk manager or magisk repository immediately. Make sure you are on v21.4 before you head to install root variant of YouTube Vanced/Music.Szóval aki v2.2.0 vagy az alatti Vanced Manager-t használ az frissítsen mert olyan változtatások voltak a háttérben ami miatt nem fog menni a régi verzióval semmi - kézzel kell frissíteni. A másik, hogy aki root-al tett fel Vanced-et és a Magisk verziója V21.3 vagy alatti az frissítse a Magisk-et mielőtt root-os Vanced-et frissít (vagy tesz fel újonnan). Most a legfrissebb Magisk a V21.4, ők is ezt ajánlják.
-
őstag
válasz mizoli #149890 üzenetére
Igen, erre is gondoltam, csak ehhez nem ragaszkodik az ismerős, mert attól fél, hogy valamit el állítok, vagy elrontok, szóval kissé paranoiás, aztán ezért nem is nagyon erőltettem, de lehet ez lesz a vége... Valami T-Home fehér álló routere van, gondolom ezeknek az alján vagy hátoldalán van a címke a belépési adatokkal, ugye?
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
Köszönöm ezt a részletes és kimerítő választ Azt a csőrtét megtaláltam, végig olvastam azt a vonalat is, épp te reagáltál akkor is rá A linken lévő topikot végig olvasva valóban az van, hogy értelmetlen babrálni a securestorage-ot, mert minden elvész ami eddig meg lett jegyezve. A Samsung - Huawei kompatibilitás kérdés sem egyszerű ahogy írtad és Android 6 vs Android 10, szóval tényleg elég nagy a verziók közötti különbség. Ezt a QR kódosmegoldást is kerestem, sőt találtam is appot, de ugyanúgy azt a legeneráltat tudja kiszedni a rendszerből, pedig gondoltam, hogy ismeri a titkosítást az app és eleve sima plain-be fogja kidobni a jelszót amit bedob egy QR-be. Kipróbáltam most egy Galaxy A20S-en (10-es) és ennél már QR-el megosztható, de ez lehet rendszer feature és nem Samsung
Kipróbálom az accountos verziót is, mert alapból még rajta van a saját acc-om, természetesen ez volt az előző telefonom, szóval jól gondoltad, h sajátom.
Teljes mértékben átlátom most már, hogy mi a helyzet, sok reményt nem is füzök ehhez, mert ha ez az acc-os verzió sem működik, akkor lehet majd egy router reset lesz ahogy fentebb írtam, de csak abban az esetben, ha megtalálom a belépési adatokat a hátoldalán, mert ha nem, akkor veszett ügy sajnos... Köszönöm még egyszer a segítséget"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
válasz MC Pite #149905 üzenetére
Köszi, nézelődők akkor Sony vonalon is. Huawei transfer appjával nem jártam sikerrel, ő sem viszi át... Csoda, hogy egyáltalán engedte feltelepíteni az S5-re Az lenne a leg kézenfekvőbb, vagyis a QR kódos megosztás, de sajnos az S5 nem tudja
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
w.miki
veterán
válasz WhiteWalker #149911 üzenetére
Van gyári widget? Hol találom S10e-n?
Most ez tűnik jónak: Turn Off Screen (Lock Screen)
Nem akad össze az ujjlenyomat olvasóval, és nem kér mindig kódot feloldásnál.Reklám blokkolóból pedig ez: AdClear
Bár a magyar hufilter-t nem tudtam hozzáadni.
Blokada a BG app-on belül is tiltott le képeket[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
A kezdeti bizonytalankodás után a RaiPay (v.1.9.1.0) alkalmazás kiválóan működik, rengeteget használom, egyszer sem hagyott cserben.
-
dokee78
félisten
Olyan alkalmazást keresek,amelyik az általam be állított akku százalékot elérve riaszt,esetleg le is zárja a készüléket.
-
w.miki
veterán
válasz WhiteWalker #149917 üzenetére
Nem találok ilyet az s10e-m widgetjei közt
-
dzsordzs69
senior tag
Mivel nekem múlt héten fastboot-ba ragadt a telóm a 21.4- től, így maradtam a 21.2-n. Ha fel akarom tenni a 21.4-et, akkor ez a menetrend jó: twrp-ből uninstaller, majd a 21.4?
Valamint egy Vanced kérdés: azzal mi tudok tenni, hogy a Play Áruház ne dobja fel a YouTube frissítését állandóan?
Köszönöm -
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #149924 üzenetére
1. én így csinálnám. De legyen PC meg fastboot és TWRP img a közelben.
2. pl. adb-vel letiltanám az eredeti Youtube appot.
-
Cyrin
addikt
válasz dzsordzs69 #149926 üzenetére
Robot után titanium backuppal fagyasztottam, de lehet vele törölni is véglegesen.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A YouTube és a Vanced alternatívájaként, mennyire ajánlott a MetaTube?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
w.miki
veterán
Vágólap kezelő alkalmazásokból melyikeket érdemes kipróbálni?
Van olyan ami PC-vel is szinkronizál, pl. a felhőbe feltölti egy clipboard.txt file-t, és ahhoz adja hozzá az új kijelöléseket a telefonról?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Cyrin
addikt
válasz dzsordzs69 #149929 üzenetére
Titanium backup tud olyat, hogy a felhasználói és rendszeralkalmazások leválasztása a play áruházból..
-
crok
Topikgazda
-
Somatom
veterán
válasz w.miki #149930 üzenetére
Szólj, ha találsz értékelhetőt! A Clipper+ -t használtam. Imádtam, tökéletes volt. Aztán a Google a 10 -ben letiltotta a vágólap hozzáférést. Ezért (sok más fejlesztőhöz hasonlóan) a Clipperé is bedobta a törölközőt. 9 -en vagyok, az app még működik, de a szinkron már leállt, anélkül meg nincs sok értelme. Azóta nem találok normális vágólap kezelőt. Az összes többi külön alkalmazásként nyílik meg. A Clipper -nél lehúztam a rolót, ráböktem a vágólapra és tudtam szerkeszteni anélkül, hogy az épp fókuszban levő alkalmazást (vagyis, amihez a szerkesztett vágólap tartalom kéne) kilőné a rendszer. Kiléptem a Clipperből és az addig használt app ugyanúgy ott volt.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Somatom
veterán
válasz w.miki #149936 üzenetére
Konkrétan a háttérben hozzáférés lett letiltva. Fókuszban levő app kezelheti a vágólapot. Pl. egy billentyűzet alkalmazás. A Gboard -ban van is vágólap opció. De, ez nagyon karcsú. A vágólap egy nagyon jó kapcsolódási pont volt alkalmazások közötti adatátvitelre. Pl. automatizálóknak is meg lehetett adni eseményként x tartalom megjelenését. Értem én, hogy biztonság, de a fejlesztés az lenne, ha lenne rendszer szintű, biztonságos alternatíva. Önmagában a letiltás nem fejlesztés, hanem butítás. A Google pedig semmilyen alternatívát sem kínált. Vannak gyártói megoldások, pl. használhatnám a telómon a Samsungét. De, hogyan szinkronizáljam a csájnatabommal?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Jabby
őstag
válasz HoTaZo #149928 üzenetére
Tegnap crock bejegyzése után frissítettem a YT Vanced-et, az új verzióban nem működik a letöltés, ezért nekem alternatívként YT letöltésre a TubeMate maradt.
-
crok
Topikgazda
válasz Jabby #149938 üzenetére
IDM + Youtube letolto bookmark script, en most ezt hasznalom. A TubeMate se rossz. De ilyenrol sehol nem szolt a fama hogy kivettek a Vanced-bol a letoltest, ha van de nem megy akkor le kell jelenteni hogy kovessek le a Youtube valtoztatasat (altalaban azert nem szokott menni).
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
A google fotók alkalmazásból hogyan tudom letölteni az összes képet? Betelt az ingyenes hely, így mindent lementenék a gépre, majd törölném és akkor az újak mennének fel. Amit meg lementettem megy SD kártyára, meg külső HDD-ra.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Beaumont
aktív tag
válasz MikeWazowski #149940 üzenetére
[link] kivalasztod a google fotokat es leszedi neked
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
A Smart YouTube TV Android alkalmazàs egy ideje megzakkant és ujra megjelennek benne a reklámok.
Igyaztán semmi előnye az originális youtubeal szemben.
Ilyenkor mi a teendo?
Masnal is eztcsinalja vagy csak engem szivat?koszi a visszajelzeseket😃
-
-
Beaumont
aktív tag
válasz MikeWazowski #149944 üzenetére
Nem hasznaltam meg ezt a reszet, nekem nem csak az ingyenes resze van meg. De googlet ismerve igen. Valoszinu ott marad minden.
[Ezt] talaltam egyelore csak. Szoval bongeszobol kijelolessel tudod torolni...
[ Szerkesztve ]
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
HoTaZo
addikt
válasz Jabby #149938 üzenetére
Nekem nincs igazán szükségem a letöltés funkcióra, de nagyon zavar, hogy ha olyan videót kezdek el lejátszani, amin nem sok nézni való van, de a szöveg érdekel és behunyt szemmel csak hallgatom és egyszercsak beleüvőlt egy idióta zenéjű reklám.
Gyerkőcöm használja, már kezd jobban képbe lenni, mint én. De szeretem szakértők véleményét kikérni.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
sumsang
aktív tag
Sziasztok!
A cerberus lopásgátló app létezik még, vagy megszünt? Mivel nem találom a letölthetőséget. -
FeZ...
aktív tag
Sziasztok ! Valaki használja az Android Auto-t ? Olvastam, hogy fejegységre tükrözéshez kell a telefonra telepíteni. Ugyan a fejegységem még nincsen meg, de gondoltam azért feltolom a telefonomra, (a cikkben azt írták, hogy csak telefonon is el lehet indítani.) és kipróbálom. A Play áruházban viszont így nem találom. Azt is írták, hogy régió függő lehet a telepítése, de pl. apkmirror-ról telepíthető. Amiket ott találtam, azokat viszont frissítésnek írja amikor telepíteni akarnám és nem is mennek fel. Valaki ebben tudna segíteni vagy a témában felvilágosítani kicsit ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest