Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz crok #149857 üzenetére

    Youtube Vanced-hez jött egy kis info:

    • This is for the information of all users,

    If you are using old versions of Vanced manager (v2.2.0 or lower), please update to the newer version already (v2.2.1) for your own sake. Old versions are obsolete and won't work. Manual installation is required!

    ==================

    • This is for root users only, if you are using magisk version 21.3 or lower, update it to latest available from magisk manager or magisk repository immediately. Make sure you are on v21.4 before you head to install root variant of YouTube Vanced/Music.

    Szóval aki v2.2.0 vagy az alatti Vanced Manager-t használ az frissítsen mert olyan változtatások voltak a háttérben ami miatt nem fog menni a régi verzióval semmi - kézzel kell frissíteni. A másik, hogy aki root-al tett fel Vanced-et és a Magisk verziója V21.3 vagy alatti az frissítse a Magisk-et mielőtt root-os Vanced-et frissít (vagy tesz fel újonnan). Most a legfrissebb Magisk a V21.4, ők is ezt ajánlják.

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák