Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Nem fejlesztem. A progi kesz, mar regota hasznalom. A bevitt adatokat nem tudom vissza nezni csak root olt telon az sqlite editorral. De a root olt telo kezdi feladni, es nincs olyan amit rootolni tudnek. Nem root olton pedig nem tudom megnezni a bevitt adatokat. Arra keresek megoldast hogy vslahogy meg tudjam nezni az adatokat, barhogy, akarhogy. De a progi telon fut, es a telomra is kell, ott hasznalom. Erre irtam hogy az adatot ha gepre dugva tudom csak vissza nezni nem gond, csak vhogy hasznalni szeretnem nem rootolt teloval.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest