Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
A kérdés több, mint jogos, de a válasz egyszerű: megígértem, hogy még a hétvégén elkészítem, és így egyszerűbb volt feltölteni. (Így is késtem vele egy napot
) ((Igaz, az nem mentesít, hogy az AIDE, amit tableten használok, alapból ismeri a GitHubot)) Ha megfelelő géphez kerülök, akkor felkerül oda, ill. blogcikket is szerettem volna/szeretnék írni erről, mert én rengeteget tanultam belőle - többek között itt kapott infókból is. Az eredeti ötlet többet tud, a kapcsolt táblákat (kereszthivatkozásokat) is kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ((Igaz, az nem mentesít, hogy az AIDE, amit tableten használok, alapból ismeri a GitHubot)) Ha megfelelő géphez kerülök, akkor felkerül oda, ill. blogcikket is szerettem volna/szeretnék írni erről, mert én rengeteget tanultam belőle - többek között itt kapott infókból is. Az eredeti ötlet többet tud, a kapcsolt táblákat (kereszthivatkozásokat) is kezeli.