- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bass
addikt
válasz
tjb007 #62790 üzenetére
Hát nekem nincs meg ez a menüpont nekem igy néz ki.
De ezt nem irtam be (adb sideload) hanem csak update volt elötte akkor megprobálom igy beirni.
Ha a pc-vel összekötöm és cmd ablakbol beütöm pl hogy törölje a cachet akkor megcsinálja és a recoveryben ki is irja a folyamatot. Akkor mivel nekem ez a menü hiányzik nem is lehet megcsinálni? -
Bass
addikt
válasz
tjb007 #62774 üzenetére
A cache-t sikerül törölnöm parancssorból a tablet jelzi is,és most az error felirat nem 1 hanem 30mp után jelenik meg de parancssorból nem sikerül a zip file telepítése,gondolom én vagyok a balfék valamit gondolom nem jól írok be. Fent van az utolsó rom is ,nincs kicsomagolva,bent vn az adb mappában ha beírom előhoza kicsomagolva. Ötlet?
-
Bass
addikt
Sziasztok van egy Asus Memopad 7-m (me70c k01a) eddig minden rendben volt vele aztán kb 1 hete jött rá egy hivatlos lolli update,letöltötte a file-t majd kérte hogy telepítsem én megcsináltam. Újra indult telepített aztán csak restartolt,eddig ugyan nem kellett de gondoltam recoveryből csinálok egy fr-t na azóta asus felirat system update majd error felirattal restartol. Nincs valakinek ötlete hogy lehetne életet rakni belé ? Köszönöm
-
Bass
addikt
Sziasztok
Van egy Asus tabletem Memo pad 7 (me70c) amit a hivatalos oldal szerint 4.4-re lehet frissíteni de a Tabletben lévő app nem teszi ezt. Van hozzá valami külső progi amivel pl pc-ről meg lehet csinálni? -
Bass
addikt
Sziasztok,vettem egy asus memo pad 7 tabletet(k01a) a mediabam me70c-nek arultak,igazabol nem is tudom miben mas a ket tabicsek,viszont nem talalok gps jelet vele 5perc alatt sem,ugyan onnan a telom kb 30mp alatt talal (lg f6) ? Kell valami trukk vagy mi lehet?
-
Bass
addikt
Sziasztok
Szeretnek ma venni egy tabletet 3 johet szoba. Asus memopad 7(nem a hd) lenovo a3500l,vagy Acer iconia mind 7"-s . Melyiket erdemes? Koszonom -
Bass
addikt
Sziasztok
Van egy prestigio multipad 5780d duo-m es szeretnem rootolni illetve ha van ra valamifele custom rom akkor azt felrakni. Rootolt mar valaki ilyet? -
Bass
addikt
Hopp be volt kapcsolva az usb hibakeresés,kikapcsoltam és magától települt a cucc most már látja a gép ,köszi mind a kettőtöknek
-
Bass
addikt
Sziasztok
Van egy Prestigio pmp5780d-m de a windows 7 nem látja vagy is látja csak nem települ a driver így nem tudok rámásolni dolgokat. -
Bass
addikt
Sziasztok
Gondolom volt már ezer ilyen kérdés,van 30000ft-om amit Tablet vásárlásra szánnék,csak azt nem tudom milyet érdemes,nem vagyok márka fan. Legyen 7"-os,legyen benne min 2 mag és 1 giga ram 4-8 gb háttértár és hdmi csatlakozó.Nem tudom a kevésbé ismert márkák közül mit szabad megvenni?
Köszönöm -
Bass
addikt
Tescoba láttam maxell tabokat azok milyenek minőségre?
-
Bass
addikt
Sziasztok
Asszonynt szeretném meglepni egy tablettel kb 40eft-ot szánnék rá,melyik gyártó a megbízhatóbb? Olvasgattam de igazán egyértelmű választ nem kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest