Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnK
aktív tag
válasz Viktor77 #83075 üzenetére
Szia!
A zárójeles rész csak a fenti sablonból maradt benne, a többi választ köszi, ezt eddig sejtettem.
Másnak kell a tablet és neki is főleg erre: Internetezés, videóhívás, videók lejátszása.
30 ezer alatt ezek szerint nincs használható 2 gigás? "1 gigás szart" én sem vennék, le is fogom beszélni róla.
Marad az ajánlásod?
cidalain, köszi a te válaszod is!
[ Szerkesztve ]
-
JohnK
aktív tag
Sziasztok!
- Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Nem szempont, ami a keretbe belefér.
- Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Lehetőleg új készülék legyen, ha ennyiért nem érdemes, akkor használt is játszhat.
- Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Magyarországon szeretném megvenni.
- Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internetezés, videóhívás, videók lejátszása
- Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
20 ezer Ft körül, maximum 30 ezer Ft.Fontos, hogy a gyárilag feltelepített, telefonon megszokott szoftverek mind használhatóak és magyarul legyenek.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
JohnK
aktív tag
válasz cidalain #82653 üzenetére
Az ajánlott típus minden szempontból jónak tűnik, egyetlen félelem vele kapcsolatban, hogy nem lesz-e túl nagy a 10".
Létezik olyan tablet, ami tartalmazza mindezeket az előnyöket mint a Huawei Mediapad T5, IPS kiejlző, nagy aksi, 3 GB RAM, Android rendszer csak kicsivel kisebb?A nagy méretet meg lehet szokni szerintem, de gondoltam megkérdezem.
-
JohnK
aktív tag
válasz cidalain #82651 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy az 5 év lesz a legmeghatározóbb szempont, jónak tűnik az ajánlott típus, alaposan utána fogok olvasni.
1 kérdés, mert valahol olvastam ilyesmit, a google szoftvereket a Huawei eszközök nem támogatják majd, ez erre a konkrét típusra ugye nem vonatkozik?
-
JohnK
aktív tag
Sziasztok!
A szüleimnek kellene Androidos tablet és mivel szinte egyáltalán nem értek a témához segítséget szeretnék kérni. Utánaolvastam több helyen, de csak nagyobb lett a zavar.
- Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Minimum 8, de ha a keretbe belefér lehet nagyobb is.- Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új készülék legyen.- Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Magyarországon szeretném megvenni.- Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internetezés, filmek, videók lejátszása, nem játékra kell- Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
50 ezer Ft körül, de ha 50 pár ezer Ft a legjobb választás még beleférhet.Fontos, hogy a gyárilag feltelepített, telefonon megszokott szoftverek mind használhatóak legyenek és ne kelljen mindent egyből lecserélni. Szép képe legyen és az aksit ne kelljen csak naponta tölteni. 5 évig a fenti feladatokat normál használat mellett lássa el.
Remélem minden fontost leírtam, a lehető legjobb választást keresem, ami belefér a keretbe.
Előre is köszönöm az ajánlásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest