Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
happymondays
csendes tag
válasz
Crytek #50959 üzenetére
Két hete érkezett meg a Galaz A1 Nvidia Tegra4-es tabletem, egészen kiváló, ha valaki 10.1"-osban gondolkodik, tudom ajánlani, a Galaxy Nvidia videokártyákat gyártó cég fiókcégének műve egyébként. KitKattel (4.4.2) jött, felesleges kínai appok nélkül, Google Play-jel.
Bővebben a képességeiről angolul itt olvashattok:
http://www.igadgetnews.com/2014/04/28/galaxy-galaz-a1-tegra4-quad-core-tablet-review/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2781594Van egy-két videó is a YouTube-on, és a valóság is alátámasztja azt, amit mutatnak. Szerintem nagyon szép a design-ja, fekete alumínium házat kapott és nagyon egyben van. Nagyon gyors, tűéles, 32 Gb-os Transcend MicroSD kártyával remekül együttműködik, akárcsak az Alcor magyar ékezetes billentyűzetes BT tokjával (és a kerete ellenére ebbe még tökéletesen passzol is). A Tegra4-es erőteljes 3D-s terhelés esetén hajlamos némi melegedésre (lokálisan), de nem vészes szerintem. Ha egy kicsit elterjed, valaki biztos megoldja, hogy Windows 8-cal is meg lehessen kínálni, ha valakinek éppen az jön be. Az aksija is jó sokáig bírja, 7800mAh.
Eddig én igencsak meg vagyok elégedve vele. Sok helyen elég drága, én 240 USD-ért vettem, ami kifejezetten jó ár a brutál teljesítményért, amit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux Mint
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Lenovo Tab 7 Essential
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest