Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
válasz
z0d1AK #47175 üzenetére
Az úgy akkor csodás. Egy sima iPhone 4-et nyúzok atm, de már annyira szaggat és akad, hogy egyszerűen telefonálni sem lehet vele. Ha ez nem lenne elég, akkor ráadásként már hányok az ios-tól.
Amikor kijött az 5S, nem kapott el az azonnal-buy érzés. Néhány hónappal később egy random MediaMarkt trip közben elkezdtem tapogatni a Note3-mat és egy hajszál választott el attól, hogy megvegyem. Leginkább a nagy kijelző volt, ami megfogott. Viszont úgy gondoltam, hogy ha már december van (akkoriban), akkor inkább várok még egy 3/4 évet nagy nehezen, úgyis jön az új széria (Note4,i6), addig meg valahogy elviselem a mostani készüléket. Ha az Apple nem mutat be nagy kijelzős telót, akkor búcsút veszek tőle. Jogos a kérdés, hogy hogy kapcsolódik ez a tabokhoz?
Úgy, hogy megint ez a dilemma áll fenn. Kijöttek az új Samsung tabok (mondjuk engem a Note pennel nem hoz lázba), az új UI szerintem szuper, végre lenne egy kis vérfrissítés, de nem tudom, hogy érdemes lenne-e megint közel egy évet várni az újakra. Továbbá nem akarom elkövetni azt a hibát, hogy most veszek egy Samsungot, ősszel meg kijön az új, nagy kijelzős iPhone, és lesz 2 cross platformom, amit nem tudok szinkronizálni. Nincs annyi pénzem, hogy veszteséggel simán csak úgy eladjam, és kipótoljam az árat, ha jön a new. Ellenben perpill az Air mellett szól, hogy szerintem olcsóbb marad, mint amennyibe a Tab Pro 10/12 fog kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest