-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim
tag
Természetesen nem az volt a szándékom, hogy lehúzzam a Yoga 8-at minden tekintetben, csak lehet kicsit nyersen fogalmaztam, mert a nem akciós árát nézve túlárazottnak tartom.Tehát elnézést mindenkitől, aki személyeskedésnek vette! Ettől függetlenül középkategóriás gépnek mondanám, de tiszteltet érdemel a design, az anyaghasználat és az erős akksi is!
Viszont nem attól lesz jó a hangja egy eszköznek, hogy a fronton helyezik el a hangszórókat és a kijelző a 1280x800-as felbontása is elegendő ekkora méretnél, de nekem a színek gyengék voltak.
Tudom ma a Samsung és LG is túlszaturálják a képeket és ezek után már a természetes színek fakónak tűnhetnek.
Mivel magam is komolyan gondolkodtam a Yoga 8-on, ezért inkább kudarcként élem meg amiket leírtam, hisz a normál áráért LG G Pad-ot tudtam venni és van még néhány alternatíva. Az iPad mini first gen. is csak 1024*768-as kijelzővel van szerelve (tehát nagyon nem retina), mégis nagyon szép a képe, a hangzása is rendben van, de ha páromé a kezembe kerül mindig az a konklúzió, hogy sose kéne saját részre az iOS miatt!off: Mellesleg Panasonic plazma tv-m van, ami szaturációban bár alulmarad az előbb említett brandek LCD paneljeitől, cserébe viszont természetes és valós színeket kapunk gyönyörű feketével és blur-motion nélkül és mégsem érzem fakónak a képét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest