Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim
tag
Természetesen nem az volt a szándékom, hogy lehúzzam a Yoga 8-at minden tekintetben, csak lehet kicsit nyersen fogalmaztam, mert a nem akciós árát nézve túlárazottnak tartom.Tehát elnézést mindenkitől, aki személyeskedésnek vette! Ettől függetlenül középkategóriás gépnek mondanám, de tiszteltet érdemel a design, az anyaghasználat és az erős akksi is!
Viszont nem attól lesz jó a hangja egy eszköznek, hogy a fronton helyezik el a hangszórókat és a kijelző a 1280x800-as felbontása is elegendő ekkora méretnél, de nekem a színek gyengék voltak.
Tudom ma a Samsung és LG is túlszaturálják a képeket és ezek után már a természetes színek fakónak tűnhetnek.
Mivel magam is komolyan gondolkodtam a Yoga 8-on, ezért inkább kudarcként élem meg amiket leírtam, hisz a normál áráért LG G Pad-ot tudtam venni és van még néhány alternatíva. Az iPad mini first gen. is csak 1024*768-as kijelzővel van szerelve (tehát nagyon nem retina), mégis nagyon szép a képe, a hangzása is rendben van, de ha páromé a kezembe kerül mindig az a konklúzió, hogy sose kéne saját részre az iOS miatt!off: Mellesleg Panasonic plazma tv-m van, ami szaturációban bár alulmarad az előbb említett brandek LCD paneljeitől, cserébe viszont természetes és valós színeket kapunk gyönyörű feketével és blur-motion nélkül és mégsem érzem fakónak a képét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Apple MacBook
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest