-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
tvamos
üzenetére
Annyiból össze lehet hasonlítani, hogy azokon van. De nem kell messzire menni, itthoni wayteq 35k-s tabon is van hdmi és sd slot, ennyi. Te nem használod, én használnám meg velem együtt még sokan.
Nem vettem még semmit, ha a vámosok úgy látják hogy ez nem érdemes arra hogy kibontsák pont az ő bajuk, nem az enyém
És ha már lelkiismeret furdalás, az legyen olyannak aki nyakkendőben tevékenykedik és milliókat, tízmilliókat sikkaszt többek között a te és én pénzemből is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
És ha már lelkiismeret furdalás, az legyen olyannak aki nyakkendőben tevékenykedik és milliókat, tízmilliókat sikkaszt többek között a te és én pénzemből is 
Dr.NX