Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
tjb007 #18641 üzenetére
Nekem minden kérdésemre korrektül válaszoltak. Mondjuk én ott álltam szemtől szemben.
De gondolom milyen e-mail/telefon áradatot kaphatnak, mivel szinte nulla információ van a neten a termékeikről. Ezt szóvá is tettem. Mondtam, hogy jó lenne valami prominensebb portálnak, netes lapnak adni egy-két tesztpéldányt, mert a jó ár nem minden. Erre mondta a srác, hogy úgy tudja adtak a PH!-nak is tesztpéldányokat.
De ha belegondolsz MyAudio tab-ok csak idén jelentek meg. A webshop-uk sem régi, szóval van még hová fejlődni. De Rómát sem egy nap alatt építették fel...
Én szurkolok nekik, ebben a mai világban nem egyszerű egy új termékportfóliót befuttatni.bozsozso: persze! Ott van a központ, ez rajta van a honlappon is.
Én is onnan néztem.
-
derrik
őstag
válasz
tjb007 #18641 üzenetére
Ami nincs azon nem lehet csiszolni..... Én vásárlás előtt emilben kértem felvilágosítást, hogy mit tesz az 3G támogatás? Azóta sem kaptam választ. A az itteni un. Szerviz minden kérdést azzal harit el..... Ők csak csak átvételi pont.....
Rendeltem egy 10" kétmagosat ajándék modemmel.... Itt kaptam egy emailt... Vették a megrendelést. De ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest