-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz tjb007 #18641 üzenetére
Nekem minden kérdésemre korrektül válaszoltak. Mondjuk én ott álltam szemtől szemben.
De gondolom milyen e-mail/telefon áradatot kaphatnak, mivel szinte nulla információ van a neten a termékeikről. Ezt szóvá is tettem. Mondtam, hogy jó lenne valami prominensebb portálnak, netes lapnak adni egy-két tesztpéldányt, mert a jó ár nem minden. Erre mondta a srác, hogy úgy tudja adtak a PH!-nak is tesztpéldányokat.
De ha belegondolsz MyAudio tab-ok csak idén jelentek meg. A webshop-uk sem régi, szóval van még hová fejlődni. De Rómát sem egy nap alatt építették fel...
Én szurkolok nekik, ebben a mai világban nem egyszerű egy új termékportfóliót befuttatni.bozsozso: persze! Ott van a központ, ez rajta van a honlappon is. Én is onnan néztem.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
derrik
őstag
válasz tjb007 #18641 üzenetére
Ami nincs azon nem lehet csiszolni..... Én vásárlás előtt emilben kértem felvilágosítást, hogy mit tesz az 3G támogatás? Azóta sem kaptam választ. A az itteni un. Szerviz minden kérdést azzal harit el..... Ők csak csak átvételi pont.....
Rendeltem egy 10" kétmagosat ajándék modemmel.... Itt kaptam egy emailt... Vették a megrendelést. De ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Jövedelem
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest