- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
tjb007 #18641 üzenetére
Nekem minden kérdésemre korrektül válaszoltak. Mondjuk én ott álltam szemtől szemben.
De gondolom milyen e-mail/telefon áradatot kaphatnak, mivel szinte nulla információ van a neten a termékeikről. Ezt szóvá is tettem. Mondtam, hogy jó lenne valami prominensebb portálnak, netes lapnak adni egy-két tesztpéldányt, mert a jó ár nem minden. Erre mondta a srác, hogy úgy tudja adtak a PH!-nak is tesztpéldányokat.
De ha belegondolsz MyAudio tab-ok csak idén jelentek meg. A webshop-uk sem régi, szóval van még hová fejlődni. De Rómát sem egy nap alatt építették fel...
Én szurkolok nekik, ebben a mai világban nem egyszerű egy új termékportfóliót befuttatni.bozsozso: persze! Ott van a központ, ez rajta van a honlappon is.
Én is onnan néztem.
-
derrik
őstag
válasz
tjb007 #18641 üzenetére
Ami nincs azon nem lehet csiszolni..... Én vásárlás előtt emilben kértem felvilágosítást, hogy mit tesz az 3G támogatás? Azóta sem kaptam választ. A az itteni un. Szerviz minden kérdést azzal harit el..... Ők csak csak átvételi pont.....
Rendeltem egy 10" kétmagosat ajándék modemmel.... Itt kaptam egy emailt... Vették a megrendelést. De ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Starlink
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest