- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Megrendeltem lesz ami lesz alapon 53.000ft-ot vontak le!
Szállításnál a 4,3 dolláros valami singapuri cuccosra vittem.Nem tudom mivel jobb de hátha biztonságosabb.
Már angol ismerőssel fogalmaztatom is meg a cserekérelmet mert tuti nem fog müködni!Azt hol kéne látni a rendelés és pénzlevonás után hogy áll a cucc státusza?
Semmi info nincs az accountomon róla.Szállítás az mennyi idő is lesz?Mikor adják fel?
-
Crytek
nagyúr
Címet hogy kell megadni pandawillen?
Sreet Adress az egyértelmű. City az a város gondolom a statehez ilyenkor kell valamit írni?
Zip code az pedig akkor a városom irányítószáma? -
Crytek
nagyúr
Az én idegeim emiatt ne menjenek tönkre.Türelmes ember vagyok majd csak egyszer nálunk is lesz ilyen áron ilyen tudású táblagép.
Szép jó olcsó de túl nagy a rizikófaktor és csak 1 év gari.Akik onnan rendelték meg azoknak sok sikert.Túl sok pénzt buktam már amihez képest ez az 52k nem lenne sok de mégiscsak újabb kudarc így kihagyom.
-
Crytek
nagyúr
U30GT-re mennyi garancia van mert nem látom?
Eldöntöttem megrendelem egyszer élünk max bebukom azt annyi!
A pénzt mikor vonják le ahogy leadtam a rendelést?Abban az esetben ha nem vagyunk itthon akkor mi lesz a csomaggal (soha nem volt még ilyan így nemtudom)
-
Crytek
nagyúr
U30GT-re mennyi garancia van mert nem látom?
Eldöntöttem megrendelem egyszer élünk max bebukom azt annyi!
A pénzt mikor vonják le ahogy leadtam a rendelést?Abban az esetben ha nem vagyunk itthon akkor mi lesz a csomaggal (soha nem volt még ilyan így nemtudom)
-
Crytek
nagyúr
" VPOP-pal és NAV(?)-val." Ha tudnám mik ezek akkor biztos de fogalmam sincs.
Bár lehet berendelem.Azt szarok a garira elszarodik akkor viszem magyar szervizbe ha nagyon drágán csinálnák meg csak akkor küldöm majd vissza de gondolom a kifelé postázás is egy vagyon lenne.
Bár ezekben a hosszú utakban sosem biztam mindenért inkább én magam szeretek elmenni ,mert kitudja szállítás során nem-e Ace Venturásan dobálják azt mire ideér már be sem kapcsol.
De legrosszab esetben bukok 53ezret a tőzsdén 5 éves spórolásom veszett oda ez már csak morzsa lenne. -
Crytek
nagyúr
válasz
Sefter #15004 üzenetére
Akkor még várok vele mert ez akár sikertermék is lehet tudása és "olcsósága" alapján simán.
Azonnal venném ha magyaroknál lenne ennyi.Egyedül a kinti garancia ami eltántorit a vásárlástól.Bár lekopogom eddig soha az életben semmi hardwerem nem romlott el hogy gariztatni kellett volna ,de amilyen szerencsétlen vagyok ezzel tuti baj lenne.
Bár mondjuk azért kiváncsi vagyok hogy a tényleges előállítási költsége mennyi ennek a Cube-nek mert ha a minimális angoltudásom nem csalt és jól értettem egy bemutatón a csaj valami 18x-190 dollárt mondott ott annyiért lehetett megvenni.
Az pedig egy ilyen kütyüért kb mint egy gomboc fagyi. -
Crytek
nagyúr
Az mitől függ egyébként hogy egy adott tabletet behoznak-e az országba és itthon is forgalmazzák?
Cube U30GT miatt kérdem! Mekkora király lenne ha itthon is kapható lenne majd!
-
Crytek
nagyúr
Olyat lehet ezeken az androidos gépeken hogy pl wifivel csatlakozok a netre és a pcmről eltudnám érni a dolgokat és másolgatni ide oda?
(Csak hogy ne kelljen kábel)Ha ez lehetséges kérem valaki irja le a menetét.
-
Crytek
nagyúr
Az mitől függ hogy egyrs táblagépeken milyen játékok mennek?
Mert olvasom van amin nem mennek a gameloftos gameek. -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Aki rendelt már erről a pandawill oldalról azoktól kérdezem:
A kiszállítás magyaroszágra is ingyenes?
Aki rendelt kérem írja le mennyibe került konkrétan a táblagép és mennyi volt a vám,mennyi idő volt amíg a rendelés leadásától megérkezett stb.Gari az ilyenkor úgy működik írni kell nekik hogy ez meg ez a hiba kipostázni és várni vagy mi a menete?
Ez a Cube U30GT elég ütös ilyen tudással ennél jobbat olcsobbat nem igen láttam.
-
Crytek
nagyúr
A concorde 9,7 IPS és az IPS Plus között mi a nagy különbség hogy ~ 26 ezerrel drágább a plusos?
-
Crytek
nagyúr
Én is szeretnék majd táblagépet.
Az eddigi nyerő a Concorde 9.7 IPS Plus volt! De most látom jön a Cube U30GT ami nem semmi "erőgép". Remélem magyaroknál is lehet majd kapni ezt!Ez a pandawill mennyire megbizható és mennyi a szállítás magyaroszágra?
Aki rendelt már innen kérem írja le mi mennyi vám stb! -
Crytek
nagyúr
Akinek van itt bármilyen táblagépe és esetleg farmerama-zik kérem nézze már meg hogy milyen sebességgel lehet használni!
-
Crytek
nagyúr
Külső hddt melyik táblagép támogat? (csak rádugom és felismeri mint a pc)
-
Crytek
nagyúr
Milyen táblagépet ajánlanátok ami jó és nem túl drága?
Netezésre ,filmezésre (xvid,divx, eseteg 720p-s filmeket játtszon le) kellene.
Netnél fa fő szempont hogy a java flash dolgokat jól kezelje ne legye lassú!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Opel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest