Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
Chaser #15056 üzenetére
Nemrég irták, hogy kb. 4500 ft a posta ha visszaküldöd, és hogy nem igazán foglalkoznak javitással, hanem ujat küldenek. Ez azért nem olyan vészes...
Egy asus transformer aminek a tesztjét tegnap linkeltek 125k ba kerül, a cube u30gt ugyanazt tudja 53k ért. A különbséből párszor vissza lehet küldeni
Csinálsz egy videót a hibáról, feladod postán, megadod nekik a tracking numbert, és feladnak egy uj gépet.
( én még nem rendeltem kinábol, ezeket itt olvastam )
-
hdman
őstag
Basszus
Tegnap olvasgattam kicsit az u 30gt-ről, találtam egy 27oldalas fórumot, meg pár jó YT videót, de az akksiidőről nem irt eddig senki. Kíváncsi lennék, hogy a 2 mag 1,6 Ghz-en mennyire szopja az akkut.
A gép irtózatosan gyors a videók alapján, szerintem egy kis alulfeszeléssel, és 1,0-1,2 Ghz re korlátozva nagyon sok plusz akkuidő kihozható majd, a teljesítmény nagymértékű csökkenése nélkül.
Viszont jó hír, hogy rootolni már lehet, egy moddolt superoneclick progival.
Elvileg 3 különböző verzió van forgalomban, gt-h, gt-w, és gt-t. Ment az agyalás, hogy mit jelenthet az utolsó betű. Valaki azt irta, hogy vlsz. hongkong, worldwide és test példányok. Aztán végülis irtak valami fejesnek, aki azt válaszolta, hogy hardveresen semmi különbség nincs a gépek között, a kódokkal a különböző gyártásból származó gépeket azonosítják.
-
hdman
őstag
válasz
szabi__memo #14923 üzenetére
Pandawillen ennyi, a többi helyen még ennél is drágább.
-
hdman
őstag
Pont most szerettem volna kinai garitapasztalatokat kérni
Eddig erőteljesen a CC 9,7 ips-t nézegettem, de a sok negativ user report után elkezdtem kinai tableteket is nézegetni, és belefutottam az általatok is sokat ajánlott cube u30gt-be. Ez a gép az összes igényemet kielégitené, azonban a kinai garitol félek. Az eddig rendelt dolgaim max ~5e ft értékűek boltak, azokkal nem is volt gond, ez viszont már elég komoly ahhoz, hogy netán elhajtsanak az esetleges gariiényemmel...
ráadásul paypal sincs, ha jol tudom...
-
hdman
őstag
A concorde 9,7 ips testvérmodelljéről a mediapad s9ről van valami teszt, vagy infó? Szétturtam a netet, de semmi. A honlapjukon az van, hogy többek között elérhető euronicsban, tescoban,stb, de sehol nem hallottak róla. Látott már valaki egyáltalán ilyen gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS ROG Ally
- Last Epoch
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest