Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dzz

    aktív tag

    válasz Csicsóka #70601 üzenetére

    Elfogyott :D Itt van a vőnek való, szerb srác és németül tanítom a linux dolgaira (Németországban élek), pont elég ;) Mindig csodálkozik, hogy ha bármi probléma van, nyitok egy terminált és nem az egérhez nyúlok. Kezdem azt hinni, hogy nem mindenki képes ezt megtanulni!
    Azért írtam Vtmk-nak, hogy kiszállok, mert lyukas vödörbe felesleges vizet önteni! Nedves lesz ugyan de, nem áll meg benne :D Mindent leírtam neki ami -ha csepp esze van- több, mint elegendő a módosításaira, erre visszakérdez olyasmit amit már leírtam és még mindig nem tudjuk mit is tartalmaz az az image amit tesztelni szeretne :U Több figylmeztetés ellenére még mindig csak WriteOnly módban van és nem olvas vagy csak egyszerűen nem érti amit olvas! Ez nem linux specifikus, de még csak nem is amlogic :P Ki érti ezt?! Egy korábbi hozzászólásában bemutatja a tapasztalatait, de a hozzászólásai nem tükrözik ezt, sőt hiteltelenné teszik őt magát! Eltudom csapni az időmet mással is, aminek értelme is van!
    Az az igazság, hogy megöregedtem! Már nem hiszek a DesktopLinux évében, már nem akarok mindenkit átterelni a linux oldalára, mint 20-25 évvel ezelőtt! Azt hiszem tényleg van az a szint ami alá egy bizonyos szint felett nem süllyedünk

    ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86

Új hozzászólás Aktív témák