Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • a8l

    aktív tag

    válasz Songoman #6453 üzenetére

    Filmet nézni házimozi erősítőn szoktak általában többcsatornás hanggal DD, DTS. (hd hangokat ne keverjük ide mert szinkronos nem igazán van), nekem is egy öreg erősítőm van meg egy DVD amit már nem használok, annó 2004-ben 700ezer volt a kettő.(Pio Ax5i és Pio868), hozzá egy B&W 604,602, LCR600, sub675 szettel, ez még ennyibe került kb. Nekem megfelel, ebben nincs még hdmi az AVR-ben, így a kép közvetlenül a projiba megy, a hang meg optikán vagy coax-on az AVR-be, eddig soha nem volt olyan egyetlen eszközzel sem hogy nem ment volna ki a DD,DTS hang hibátlanul az erősítőbe.
    A gt1-ről is kimegy csak döccen egyet a hang kb 5-8másodpercenként, ami élvezhetetlenné teszi a használatát. Nekem a kép megfelelt volna.
    Jó lenne HDMI-s modern erősítő, de most nem akarok erre költeni inkább a projit cserélem le HW10-et HW65-re, aztán majd meglátjuk.
    HDMI-n se megy ki a hang rendesen a gt1-ből. Dolby PLII stereo hang hibátlan, csak azzal nem lehet házimozira használni.
    Még kísérletezek a gt1-el azért, van vmi passthrough fix amit kipróbálok, meg mx playerrel is próbálkozom hátha van olyan bármi amivel kimegy a hang hibátlanul AVR-be.
    Addig is jó lesz egy S905 box LE-vel.
    Majd ha lesznek szinkronos filmek DTS HD meg atmos stb szabvány-al is akkor fogok AVR-t upgradelni, addig semmi értelme szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák