Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Beni2360 #40923 üzenetére

    S912 erősebb, persze, de LE alatt ebből nem sokat érzékelni, S912 esetén van röccenés és hibás megjelenítés, ezzel együtt kell élni ha csak ilyen box van, viszont jelenleg is sok lejátszóm van, még Amlogic fronton is és nem az S912 az amit médialejátszónak tudnék ajánlani.
    Lassú pásztázás sem feltétlenül érzékelteti egy kevésbé érzékeny szemnek a hibákat, főleg ha a megjelenítő még interpolál is, de bármikor megmutatom, hogy mit kell nézni. Lehet azért nem veszed észre ezeket a hibákat, mert a legtöbb eszközöd valamilyen szinten apró hibákat generál és természetesnek véled. Ahogy korábban írtam, örülj ha nem látod, gondolom a bandinget (sávosodást) sem veszed észre, ezekkel nincs baj, de sajnos aki ezzel foglalkozik vagy érzékeny rá az látja és onnantól kezdve az nem megfelelő. Bizonyos feltételek mellett én is tudnám nézni az S912-es boxon a filmeket CE-vel vagy LE-vel de sajnos mindig van olyan, hogy valami megakad.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák