Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Celtis #30780 üzenetére

    Egyetértek, anno mondtam ilyesmit de nem volt túl sikeres a hsz-em :DDD
    Tényleg jobb lenne egy külön Libreelec topik ( mondjuk ez) és külön egy Androidos is, mert igazán ez nem csak a Soc-ról szól már. Arra hogy milyen boxot vegyen valaki arra is van már külön topik.
    A Libreelec úgyis maradhatna a 905-912 vonalon mert az RK-k hoz úgy sem kell ilyen :)
    Sokan vannak akik viszont szeretnének droidban is választ kapni, és itt az elveszik, nem javasolt téma. Nekik is jobb lenne egy külön topik talán.
    Kicsit kb olyan ez mintha az intel ( vagy AMD) procik topikjában nem a procikról lenne szó hanem win és linux kérdésekről, és a téma erősen elmenne egyik irányba. Szerintem teljesen más a téma címe mint amiről már szól. Igazándiból nincs Libreelec topik, ennek kellene lennie, hiszen pörög és van rá igény és valóban a 905-912 Soc-al függ össze.
    Androidból max olyan van hogy milyen app ami, stb, de boxokról szóló androidos nincs Ott talán az RK-s kérdések is mehetnének, ( bár nem olvastam bele egyik RK-s topikba sem hogy ott mi a téma).
    Így nem lenne vita és átláthatatlanság, mindenki ott keresne ahol neki fontos és érdemes.
    Simán ki lehetne egészíteni a címet a LibreElec szóval és akkor máris nem kellene itt droidról beszélni, bőven elég sok kérdés lenne LE-vel kapcsolatban is.
    Van itt pár olyan profi tag aki annyit hozzátett már a Libreelechez hogy már érdemes lenne hogy a topik arról szóljon, ne keveredjen mással.
    Ez csak egy vélemény ha már így felmerült :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák