Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz djnice #26824 üzenetére

    Próbáltam már többször leírni de nem nagyon jön át. :) Nem annyira a droid használata érdekel és nem a boxok használata. Maga az android tanulása, a javítás érdekel, a problémák megoldása. Az android ( és linux) eléggé kiesett nekem eddig és ezen elég jól lehet megtanulni sok mindent. Ez időtöltés is, lefoglalom magam vele, tanulok belőle, ha pedig még sikerül valamit megcsinálni és másnak az jó az külön jólesik.
    Tehát nem azért csinálom mert én most azt akarok használni, én max lejátszónak használok egy boxot ha lesz amit érdemes( de még mindig a WD -t használom tehát semmi extra rendszerűt), esetleg youtubra, de azt is böngészős formában. A LE- jó dolog de azon nincs mit csinálnom, arra megvannak a profik akik azzal foglalkoznak, az már mondjuk készen van. Egyébként kb amikor még a HTPC építés elkezdődött kb 10 éve vagy talán régebben( frankó házakkal ) akkor nem is emlékszem talán xbmc vagy sbmc néven indult a kodi, majd LE elődje, akkor még kellett piszkálni azt is mert ezer sebből vérzett, de aztán szerencsére pár profi nekiállt főleg az utóbbi időben és jól megcsinálták.
    Másrészt érdekelnek a boxok is, kíváncsi vagyok mit lehet majd kihozni belőlük, utoljára kb 2 éve tesztelgettem őket de akkor még nem tartottam túl használhatónak, most már sokkal jobb a helyzet.
    Tehát ezért szenvedek vele, ami nekem esetleg nem szenvedést jelent. Lehet (remélem) hogy szükségem lesz még arra a tudásra amit így összeszdhetek, igen sokat kell olvasnom és túrnom a netet hogy csak néhány kis apróságra is ráleljek néha. A telefonon már túl vagyok, tableteken is valamennyire, most éppen a box a soros nálam.
    Egyébként lehet hogy ebben a topikban nem látszik, mert ez 100x inkább Libreelec topik mint S905 topik, igen sokan használják androiddal a boxokat csak ők nem jönnek már ide. Priviben sokan megkerestek már akik ide nem is írtak soha éppen ezért. Szerintem nem is ártana átnevezni, mert a sima kodis topik nem ugyanez, ott főként pár addon a téma :) Lehet érdemes lenne már a címeket átírni, hogy ne keveredjen a droid és a LE. Nem ártana egy droidos topik sem a lejátszóknak, akkor akit az érdekel oda menne, akit a LE az ide. Arra meg hogy milyen boxot vegyen valaki szintén van topik de az alig pörög.

Új hozzászólás Aktív témák