- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hogy jól csinálják-e, szerintem attól függ, honnan nézed. Üzleti szempontból tanítani lehetne, amit művelnek, egészen elképesztő módon fejik meg módszeresen a PC-s játékostársadalmat generációk óta.
Minden más szempontból nézve már korántsem vagyok benne biztos, hogy olyan jó-e, amit csinálnak...
Én mint ősrégi pc-gamer, sokkal inkább azt látom, hogy az Nv profitot akar mindenáron, ami egyáltalán nem tetszik, míg az AMD számára a piac, a fejlődés is fontos. Számomra emiatt továbbra is sokkal szimpatikusabb a piros oldal... -
Lehetne... de nVidia mindig konzervatív az új dolgokkal.
Gyártástechben mindig később lépnek, mint a konkurencia... más a cég filozófiája.Mondjuk most érdekes lesz, mert mindkét cégnek egyszerre kell (hosszú idő után) ugyanarra a 14/16nm-re lépni. AMD persze a memória terén már előrébb van, de ez a GDDR5 idején sem volt annyira fontos hátrány.
-
Malibutomi
nagyúr
Lehetne Pascal...ha kesz lenne a hbm2 es ha mar felfutott volna a 14/16nm gyartas.
Azert ne szaljunk el, fingbol a csodatevo nv sem gyart kartyat.
A piaci reszesedeshez meg annyit, hogy amig a birka tomeg megveszi a 970-et aztan rajon hogy erosebb kel a 980-at, aztan rajon hogy az sem valtja meg a vilagot megveszi a tx-et es kozben eszre sem veszi hogy megetettek, sot meg boldog is, addig ez termeszetes.
De igen amugy ok csinaljak jol igy is kell, ez uzlet.Ahogy meg fentebb is irtam ugyanugy az amd-nem is joelore kesz a tervezes meg a gyartas, a csikszelessegvaltas meg reseteli kb a versenyt, mindenki arra keszul, ahogy felfut a gyartas szinte egyszerre jonnek majd szerintem a kartyak (max 1-2 honap elteressel) .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő