Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Csak nehogy késő legyen már, mire beérik a nagy technológiai áttörés.
Évek óta ez megy. Jönnek az úttörő technológiák, a nagy ígérgetések, és hol tart most az AMD??? Anyagilag sincsenek valami túl jó helyzetben ([link] ), és sztem a globál AMD tábor is megcsappant (csak hirtelen a Steam adatbázisába néztem bele -> 51 % NV és 28 % AMD VGA).
Már csak azért is gáz az üzleti dolog, mert mindkét konzolba az AMD szállítja az APU-kat. Mi lenne velük a konzolbiznisz nélkül???Szóval oké, jöjjenek az újitások, csak nehogy a nagy akarásnak nyögés legyen a vége.
-
daveoff
veterán
Lehet, hogy kicsit erős volt az a bizonyos jelző, de ez a tényeken nem változtak. Szerintem AMD-nek egyik szegmensben sincs versenyképes processzora, ha kizárólag a CPU erőre korlátozódunk. Amúgy fogalmad sincs milyen a viszonyom az AMD-hez, de ebbe nem is akarok belemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest