Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Nyomtató topik
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
micafighter #8874 üzenetére
Ezt nem tudtam. Köszi. Lehet az exlusive oszlop akkor ezt jelentheti? Mert akkor ennél a ramnál nincs.
-
törölt tag
válasz
micafighter #8869 üzenetére
[link]
Ez a link tartalmazza az összes ellenőrzött b die rammokat és köztük van. -
törölt tag
Igen hagynám én de valamiért összeomlik a windows. Eddig 4.3mhz en ment a proci tiltott igpvel. Gondoltam nagytakarítás alkalmából ránézek a biosokra. Volt is egy új béta ami az nvme t kezeli valamilyen formában. Septiben fel is tettem de nagyon szenvedett a gép. Alap bios vissza és azóta bárhogy is akarom visszaállítani a régi beállítás szerint mindig lefagy.
-
törölt tag
Lenne egy nem ide való kérdésem de hátha tudja rá valaki a választ. Rx590 a kártya és egy fm2+asrocka88xextreme6 lapban az első pcie 3.0 slotban azt írja ki a monitor hogy nincs jel. Dp és hdmi-n sincs.
Egyedül a második slotban van kép de az csak dual x8ban működik. -
törölt tag
Srácok. Fm2+. Kell nekem a biosban az SVM?
Vagy maradhat bekapcsolva. -
törölt tag
válasz
SECTORnooB #8749 üzenetére
Akkor csak én néztem annak. Bocs. Az a sárgás színű betüremkedő az alaplapot tartó oldallemez mögül. Jobb oldalon illetve a kisebb réseknél is precizen kitölti.
Basszus. Az a fal szine? Ezt jól benéztem. Most nézem hogy a hátsó venti rács mögött is ugyan az a szin van.. Tárgytalan.
-
törölt tag
válasz
SECTORnooB #8740 üzenetére
Memori szivacsot használsz hangszigetelésre vagy ennyire paszentos a gyári?
-
törölt tag
[link]
Ez a b die kereső nem 100%-os? Itt megtudjátok nézni. -
törölt tag
Akkor itt egészen másmiatt kell a sávszél.
Különben mi értelme? Tudnak rajta párhuzamosan futtatni úgy programot hogy te észre sem veszed csak játszol filmezel?
Nem értek hozzá csak úgy beugrott.
Mondjuk hálóba kötik az összes amd kártyát.
Lehet ezért találták ki a kriptovalutát. Cserébe az állandó jelenléttel kapsz egy kis zsét. -
törölt tag
De akkor most a 4.0ra mekkora az esély? Mert akkor lehet még is csak várok. Az már kellően nagy ugrás lenne.
Gondolom itt már készülnek a 8k ra. No nem hazánkra gondoltam. -
törölt tag
Mekkora az esélye a pce4.0-nak?
Pár év múlva hetente lehet venni új konfigot.
Most vettem új vga t a hozzá tartozó játékokat beregisztráltam szal ismét jó kis bukóval sikerül túladni rajta. Az új kártyák meg majd 150ről indulnak.
Akkor már gondolom a 4k is menni fog szépen a felsőközép kategóriában is. Akkor a monitort is cserélhetem pedig azt is most vettem.Az uhd monitort nem fogom megúszni 150 alatt a mostani 60 qhd helyett. De szép az élet.
-
törölt tag
Találtam egy B-Die keresőt Esetleg ha valakinek szintén jól jönne.
Ahogy nézem ez a b-die nem az olcsóbbakból kerül ki. -
törölt tag
válasz
micafighter #8443 üzenetére
Köszönöm akkor ezekre ráfekszem és keresgélek.
blackmacs Köszi up to 3600mhz-t ír a deszka honlapján.
-
törölt tag
válasz
micafighter #8439 üzenetére
Akkor 3600 as rammot vegyek aztán majd kiderül mit bír?
-
törölt tag
Van valaki, aki x470 es lapot használ? Mi a stabil max a rammoknál?
-
törölt tag
ASUS PRIME X470-PRO up to 3600mhz ként hirdeti a ramsebességet de hivatalosan 3466mhz-t támogat.
Viszont a támogatott memóriák listájában jóformán csak 2400mhz es rammok vannak. Akkor azon kívül hogy gskill ram, mekkorát érdemes venni? A gskill csak azért mert itt írta korábban valaki hogy ez a legjobb. -
törölt tag
válasz
micafighter #8121 üzenetére
Köszi, akkor megállok az asusnál.
Azt nem tudjátok véletlen hogy irodai vagy gémer szék vagy valami hasonló topik van e a ph-n? Kellene egy nagyon kényelmes dönthető esetleg hintázós szék lábtartóval ha van olyan. -
törölt tag
válasz
micafighter #8110 üzenetére
Köszi. Azt hiszem akkor az asus lesz a befutó. Még a lélektani határon belül van.
Mondjuk egy taichi vagy egy taichi ultimate az asrock tól miben jobb, ha jobb? -
törölt tag
Sziasztok.
Fm2+ pluszról váltanék. Jelenleg asrock-t használok. Az lenne a kérdésem hogy ezen a platformon kinek sikerült a legjobb (nem a legdrágább) deszkát összehoznia?
Egy erős, gyors, stabil wifi mentes lapot keresek 50 környékén. Igp nem kell. Valamelyik legújabb 6 vagy 8 magos procit vennék bele. Az rgb világítás nem kell mert zárt fractal definie r4 házban fogom használni, de ne legyen kizáró ok, ha nincs jobb az adott lapnál.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
palfitom #6246 üzenetére
Nem olvastam utánna csak a 2 mag lepett meg mert már az első apu is 4 magos volt. Ezért gondoltam hogy már nem fejlesztették tovább az Igp-t hanem csak kidobtak egy 2magos procit irodai használatra ahova egyébként sem kell a dvga. De azért még most sem értem a 2 magos igp-t ha egyre erősebbet akarnak kiadni. De biztos meg van rá a tuti magyarázat. Csak nekem volt furi.
-
törölt tag
válasz
micafighter #6243 üzenetére
Igazad van. Erre nem is gondoltam.
-
törölt tag
válasz
micafighter #6241 üzenetére
Csak? Akkor már tényleg hanyagolják az igp-s procikat. Csak szinten tartják őket mert low med szintet fhd ban már az első apuk is tudták. Kár érte. Azt gondoltam volna hogy ennyi idő alatt már elfelejthetjük a dvga-t.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #6238 üzenetére
Köszi.
Jesszus. Mit műveltek a jó öreg APU val? 2mag 4szál. Ennek nagyon bivajnak kell lennie ha 2maggal többet nyújt mint az fm2+ apuk 4maggal. -
törölt tag
Ennek az új ryzennek is van integrált vga-s procija? Ha igen akkor egy qhd felbontással is megbírkózik low esetleg médium beállítások mellett vagy ez csak a jövő zenéje lesz.
-
törölt tag
válasz
micafighter #6233 üzenetére
Köszi. Akkor ezt figyelem tovább.
Ha nem is a héten de még idén szeretném lecserélni az fm2+ konfigomat. -
törölt tag
Sziasztok. Mielőtt ezt a topikot is elkezdem követni az lenne a kérdésem hogy ez e a legújabb ryzenek topikja?
Csak mert korábban elkezdtem követni egy másikat amiről kiderült hogy az nem az új. Bocs a fogyi kérdésért xD -
törölt tag
Idetalálós upp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Biliárd és snooker topik
- Padavan firmware
- Nyomtató topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD A8 7680 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Fotó állvány eladó
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest