Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gianni85 #5715 üzenetére
Zavart a hangja (főleg hogy default gyakran fel felpörgött netezés közben is, akkor rendeltem be a Spire-t apróról, még ventiprofil állítás előtt), de minimumra levéve a fordulatot már jó nekem. Nekem is a 7 lapátos van, az 5 lapátos Stealthre írták, hogy az halkabb, de tán csak egy ember írta, hogy olyannal kapta.
-
jeni
félisten
válasz
gianni85 #5327 üzenetére
utólag észre vettem,hogy írtad ,hogy a TV-n is kipróbáltad.
úgy sem volt jó.
a másik PCIe (8x?) csatlakozóban is tesztelted?
14 napon belüli vásárlású a videó karid?
esetleg a boltban letesztelni?
a lap hibát kizártnak tartom.
ha nem kéne holnap lemennem az anyámhoz és Bp-i lennél akkor nálam kitudnád próbálni. -
jeni
félisten
válasz
gianni85 #5325 üzenetére
más gépben ki lett próbálva az RX580 VGA HDMi része (legalább derüljön ki,hogy a VGA kártya az hibátlan)
tudtommal a tiedben min. 1,4 verziósnak kell lennie a HDMi része,így a hangot tutira ki kell,hogy adja a monitor felé. az is lehet,hogy a tiednek már 2,0 HDMi a VGA kimenete.a gyereknek az RX570 8gb verziósa van meg és ezzel a HDMi bekötéssel az LCD TV felé megtudta oldani,hogy a hangot kiadja.
-
törölt tag
-
gianni85
veterán
-
apatyas
Korrektor
válasz
gianni85 #5177 üzenetére
Ne aggódj, még ha be is van állítva az órajel és a fesz, ha nincs rajta nagy % terhelés, akkor kiveszi alóla a feszt. Így viselkedik. Ha jól láttam, azonos alaplapunk van, valahol a hátrébb levő füleken van powerstate állítási lehetőség, de nem közvetlen értékeket kell beírni, hanem a hexa kódokat. Azokban nem tudok segíteni.
Szerk: helyesbítek, nálam a frekvencia annyi marad, ha azt állítottam be a második fülön, csak a feszt veszi vissza ha nem kell. Nálam 2018 decemberi, 1.0.0.6 agesa verziót tartalmazó bios van fent, de azóta kiadtak egy "Support new Athlon 2xxGE series APU" verziót is most márciusban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD A8 7680 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest