-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A 256 bit mint szám önmagában semmit sem jelent. A fontos paraméter a GB/s. Ez az amit először el kell fogadni.
Azt pedig játék válogatja, hogy a sávszél mennyire fontos. A Frostbite 3 esetében például nem igazán. A CryEngine-nél már annál inkább. Ezzel nem azt akarom írni, hogy a Frostbite 3-nak ez mindegy, csak nem annyira érzékeny rá.
Minden játékban vannak apró akadások, vagy esetleg a frame-time megugrik, de akadáshoz még nem vezet. Ezeket 90%-ban a DX11 elavult működése okozza. Érdemes megnézni egy Mantle-t mennyire sima lehet a frame-time. [link] - az a kis zöld vonal a sárga alatt piszok egyenes, és hardvert nem cseréltél, csak API-t. -
MPowerPH
félisten
980-as teren most igen. Mint mondtam, itt sokan 1 heti fizubol megvehetnek. De nem teszik, mert badarsag.
Nem ertem a BMW nicknek mi koze van ehhez?! Azt egy markaszeretet szulte, ami ossze nem hasonlithato azzal, hogy irrealis penzeket koltsek el olyanra, ami maximum Verpistaknak lehet jo vagizni a forumon. Holnap bemegyek a boltba, veszek 3db 980-ast... Elorebb leszek? Itt a forumon igen, kinyalnak a hatsom az NV topikban...
Lenne annyi FPS-em, aminek az 1/3-ada is boven eleg lenne.
Akkor lenne ertelme, ha vagy multi monitoron jatszol(bar mint mondtam, oda boven eleg volt eddig is a 280X szint), vagy benevezel a 4K-ra. Alatta Verpista.En mar eljutottam oda, hogy nem erdekel a gyarto, csak jo legyen, ar/ertekben szinten, es ne bukjak rajta sokat. Ezert irtam, hogy a GTX970 bestbuy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- VoIP telefonálás
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest