- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonLaca@
senior tag
Én nem is az összehasonlításra gondoltam. Az szerintem is hülyeség. Éppen azért emeltem ki hogy az 1400MHz-et. Ami úgy látszik nem egy elérhetetlen cél. Ha ref. kártyával sikerült akkor egy komolyabb tápellátással összerakott kártyával még nagyobb eséllyel összejön.
[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
Egy kis érdekesség. RX480 1400MHz-en 40C° És ez egy ref. kártya (vízzel hűtve).
[ Szerkesztve ]
-
-
DonLaca@
senior tag
Én most kényszerből a tartalék kártyámat használom egy HD7970-et. Kurzorbug, irq akadások nálam is jelentkeznek pedig whql driver van fen.
(Remélem hamar visszajön a gariból a 970.)RX470 nagyon szimpatikus kártya. Gondolkodtam azon hogy a fiamnak beújítok egyet. De azt hiszem várok még vele hátha az AMD végre rendbe rakja a drivert. Karácsonyig van még idő .
-
DonLaca@
senior tag
válasz bivalyolo #4391 üzenetére
Igen itt már 24-28 fps a minimum fhd-n DX12-ben. Nem valami biztató. DX11 alatt meg 40fps. Remélem tényleg csak ennek a 2 játéknak ilyen szar az optimalizálása.
Én tök elhittem eddig amit a DX12-ről ígértek. Mondjuk mindegyik DX-nél (10.1/11) ráharaptam a mézesmadzagra. Lehet túl naiv vagyok. -
DonLaca@
senior tag
válasz olymind1 #4379 üzenetére
Az szép hogy az RX470 húzva hajszálnyival gyorsabb mint a nagy tesó alapon. Szimpatikus kártya. Csak a dx12 játékokban az a 5-14 minimum fps azért elgondolkodtat. Grafikon alapján jó párszor volt ilyen nagy fps drops pont a dx12 alatt pedig elméletileg ott jobb a hatékonysága a radeonnak.
[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
RX 470-nel sikerült saját magának konkurenciát állítani az AMD-nek a RX 480-nal szemben. 1-5 fps különbség van a két kártya között a játékokban . Ezt látva biztos sokan választják a kisebbik/olcsóbb Radeont és ez nem jó az AMD-nek. Mi a francnak kell erőforrást pazarolni egy cégnek ilyenekre? Szerződtethetnének egy jó marketing szakembert. A tervezés már megy csak egy kis üzletpolitikát kellene tanulniuk.
-
DonLaca@
senior tag
Azt ugye tudod hogy ha nVidia kártyával TV-t használsz megjelenítőknek akkor a driver alapból csökkentett RGB módot használ a jobb kompatibilitás érdekékben. Képernyő beállításoknál lehet engedélyezni a teljes színskálát és a 10 bites megjelenítést. Utána nem lesz gond a színhűséggel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD FX
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest