- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Elgondolkoztam, MSI GamingX rx470-em van, áprilisig garis. Ha eladnám 30-ért és megvenném az egyik új 570-et az alzánál játékokkal, majd a játékokat eladnám, alig kéne ráfizetnem végülis és ropogós 2 vagy 3 év garim van. Viszont ez GamingX ami azért egy nagyon jó hűtés, ott meg a Sapphire Pulse ITX egyventis van 43-ért, illetve ASUS DUAL RX580 van már 47-ért, az 50 felettiek viszont szóba sem kerülhetnek.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Danecay
addikt
Szia, van valamilyen fejlemény az ügyben? Az jutott eszembe, hogy nem e az lehet a baj, hogy esetleg a BIOS-ban az IGP maradt az alapértelmezett megjelenítő, bár úgy emlékszem átállítottam PCI-e-re vagy legalább minimum auto-ra, de mondom inkább leellenőrzöm. Mondanom sem kell, hogy újraindítva a gépet UEFI BIOS-ba (Restart to UEFI) se kép, se hang. Na mondom akkor átdugom a monitort az IGP-be de ugyanúgy semmi és emlékszem amikor először került bele a gépbe a kártya is ugyanez volt és addig nem tudtam képet varázsolni az IGP-vel sem amíg fizikailag ki nem vettem a kártyát. Érdekes viszont mert miután feltelepítettem a driver-t a Radeon-hoz és Windows alatt normál működésre bírtam, onnantól egy jó pár napon keresztül volt boot képernyő, mint ahogyan azt írtam is, aztán valamiért egyik napról a másikra eltűnt Találtam olyan topicot a tomshardware.com-on ahol valakinek ugyanilyen problémája volt és a kapott tippekre hagyatkozva tápegységet is cserélt ami természetesen nem oldotta meg a problémáját. A srác viszont rájött egy olyan összefüggésre amiről még itt nem esett szó, miszerint amennyiben csak 1db. memóriamodullal indítja el a gépet és a többit kiszedi, lesz képe az 580-asnak is. Nekem is párban vannak a memóriáim de még nem próbáltam ki, hogy működik e.
Nem tudom, hogy nem e az a baj, hogy régi analóg VGA csatlakozású monitorom van, de akkor is, az IGP-vel működnie kellene. Mondjuk az is fura, hogy relatíve kevés embernek van ilyen problémája, de az is lehet, hogy fel sem tűnik nekik vagy nem foglalkoznak vele. -
Danecay
addikt
Ez vagy valami hasonló engem is megszívatott, sőt nekem feltehetően a Windows töltőképernyőig sem jutott el mert percekig vártam hogy legyen kép de nem történt semmi, viszont egy Ctrl+Alt+Del-re egyből újraindult a gép, erre is csak a billentyűzet felvillanásából következtettem. Kicsit hosszabb a story ennél de végül az IGP által meghajtott alaplapi csatlakozóra dugtam rá a monitort, ezzel feljött a Win, innen pedig telepítettem a Radeon driver-t.
Az, hogy nincs BIOS képernyő az nem valami BIOS beállítási dolog lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest