Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Azért a "HC gamer" kategóriában ( mely kategóriának ezek a kártyák a célközössége ) elég kis számban vannak jelen szerintem a 30.000 Ft-os TN film paneles dzsunka monitorok. Lehet hogy van FHD-s, de lehet, hogy egyszerre 3db is .
Nem hiszem, hogy ha valaki 200E+ -ért vesz VGA-t, annak 30E-res monitora van. No meg a FHD meg a 4K között is van élet2560x1080
2560x1440
2560x1600
3440x1440Én momentán a 21:9 -es képaránynak sokkal több értelmét látom ( játékokban ), mint a 4K-nak ( kivéve persze professzionális felhasználási területeket ). Az FHD alatti kategóriák lassan ki fognak kopni teljesen. Álltalában egy monitort 4-5 évre vesznek. Elég nagy hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki megvegyen egy 1600*900 -as monitort újonnan 25-ért, mikor 30-ért már 1920*1080 -as van, és most a teljesen alap(vásárlói)rétegről beszélek.
Más
A Fury tényleg túl van árazva ez tény, de azért az túlzás, hogy sz.r lett. Én minden tesztet elolvastam, ami csak kijött róla, és ( mint már többször is leírtam ) ha két szóval kénne jellemeznem a teljesítményét, az az "ISZONYATOSAN HULLÁMZÓ" lenne. Az Ipon-os tesztekből is ha kivennénk azt az 1-2 "AGYONZÖLDÍTETT" game-t, ott lenne simán a TI mellett. Az AMD, már megin ( mint sokszor ) úttörőszerepet vállat, és már megint ( mint sokszor ) nem úgy jött össze neki, ahogy elképzelte. Olyan, mint egy őrült tudós, aki gész életében a jövőbe nez, és nem a jelenbe . Lehet hogy rámegy az élete, meg a családja, no meg a vagyona, de akkor is hisz benne. A végén meg dupla, vagy semmi . Remélem az előző lesz.
Én azért szeretem őket, mert nagyon innovatívak, és ez nekem nagyon bejön. Remélem, hogy a új oprendszer,meg az új apik adnak neki egy kis "hátszelet", amíg el nem jön a mindenki által már várva várt csíkszélesség váltás , mind CPU, mind VGA fronton. Az senkinek sem lenne jó, ha ez a piac ( is ) "egy szereplős " lenne ( lásd. oprendszer , MS ).
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem hiszem, hogy ha valaki 200E+ -ért vesz VGA-t, annak 30E-res monitora van. No meg a FHD meg a 4K között is van élet
Én azért szeretem őket, mert nagyon innovatívak, és ez nekem nagyon bejön. Remélem, hogy a új oprendszer,meg az új apik adnak neki egy kis "hátszelet", amíg el nem jön a mindenki által már várva várt csíkszélesség váltás , mind CPU, mind VGA fronton. Az senkinek sem lenne jó, ha ez a piac ( is ) "egy szereplős " lenne ( lásd. oprendszer , MS ).