- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- HP EliteBook / ZBook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz ittakary #7375 üzenetére
Ezzel azért nem értek egyet, mert most egy X6 1100T-m van előtte pedig egy Phenom II X4 955-öm volt és ég és föld a különbség a két proci között játékban is de videókonvertálásban -renderelésben és Photoshop-os munkákban is "Agyonveri"!!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
A "caspian border"-en és a "operation firestorm"-on tapasztaltam időként olyat,hogy ha "ránéztem" a távolban lévő hegyekre akkor vibráltak és eltűnt egy pillanatra a színük, de ha visszanéztem egy pillanat múlva már jók voltak a távoli hátterek megint!
Azóta ez van fent a legfrissebb driver helyett és ilyen jellegű problémám nincsen:
8.921.2 RC11 AMD Radeon™ HD 7900 driver
[link]A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Én még mindig ennél a drivernél maradtam és az eddigi tapasztalatok szerint még mindig ez a legstabilabb:
8.921.2 RC11 AMD Radeon™ HD 7900 driver
[link]Megérkeznek az "első fecskék", az MSI 7970 Lightning személyében:
[link]Akit érdekel ez a "szépség" keressen bátran!!!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Köszi a tesztet nagyon jól összeszedett kis iromány!
A saját tapasztalat alapján eddig is úgy voltam vele, hogy a Sapphire 7950 OC megvétele egy jó döntés volt, de a teszt áttanulmányozása után már csak erősödött bennem a dolog!
-
blaca83
őstag
válasz danikabaf #7149 üzenetére
Főleg a "windforce 2" hőtővel volt gondom:
1. 560 Ti 448 esetében a Giga KEREKEN 13 C-sal volt melegebb az Msi 560 ti 448-nál
2. Elég sok kártya került gariztatásra és a hibás kártyák nagy részénél a "windforce 2"-volt!!Az új Windforce 3-ról még sok tapasztalatom nincsen, de ez a hármas tagozású, kis méretű "ventilátor hármas" nem nagyon győzött meg!
-
blaca83
őstag
Szerintem az MSI-nek van most a legjobb-leghatékonyabb hűtése a piacon.
A Twin Frozr III a "best" nálam a 7970 Lightning-en pedig már a Twin Frozr IV-es lesz ami rosszabb nem lehet az elődjénél!!!
Saját vélemény és tapasztalat alapján a Giga "windforce" hűtőjét NEM ajánlanám DE a Sapphire Új kártyáin lévő hűtők rendben vannak! A Sapphire-ra viszont csak 2 év a gari!!!
-
blaca83
őstag
válasz ZozzHUN #7121 üzenetére
Ez a "raktáros elérhetőségük" sem mindig mérvadó mert kb: 2 hete felrakták az ASUS 680-at is 140 k-ért és mivel az egyik ismerősömnek kellett volna egy SOS és pillanatnyilag nem tudtam neki szerezni körbejártuk a dolgot.
Kiderült, hogy náluk sincs nem is nagyon lesz és főleg nem 140 k-ért....!
7970-nel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.....
Ha valakit érdekelnek 7970-esek ilyen modellek érhetőek el:
ASUS HD7970-DC2-3GD5 117.990 Ft
ASUS HD7970-DC2T-3GD5, DDR5 3GB 122.000 Ft
MSI R7970-2PMD3GD5, DDR5 3GB 113.690 Ft
SAPPHIRE Radeon HD7970, 3GB 113.700 Ft
SAPPHIRE Radeon HD7970 OC, 3GB 120.350 Ft
XFX ATI HD7970 Black Edition, DDR5 3GB, PCIE 3.0 - FX-797A-TNBC 118.990 FtA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz SkyS1gn #7094 üzenetére
Az Asus már lehet,hogy van de az MSI 7970 Lightning még biztosan nincs hivatalosan forgalomban a MO.-i nagykerekben.
Akinek van az biztosan külföldről rendelte, személy szerint Én hazánkhoz legközelebb és legolcsóbban Lengyelország-ban láttam "debütálni" már az MSI Lightning-ot.
-
blaca83
őstag
Rengeteget gondolkodtam, hogy ár/érték arányban mire kellene váltanom az MSI gtx 560 TI 448-ról és először az 580-asra gondoltam majd jött és győzött nálam a Sapphire 7950 OC!!
Tetszett a tesztekben szereplő előnye az 580-ashoz képest és a "fogyasztási különbség" is meggyőző volt számomra az árról nem is beszélve!!
Jövő héten megjön a kártyám és most szembesülök azzal, hogy ekkora problémák vannak az Ati-nál driver oldalon???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- HP EliteBook / ZBook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest