- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Sosem lehetett, ha a játék tiltotta.
Gainka: Nem igazán vágom a magyartalanított, ömlesztett rizsát (meg hogy mi az az "elhadjak").
De mondok 1 1xű dolgot: mit raknak a konzolokba? Leginkább AMD hardvert. És min szarják el a játékokat? Konzolon, azért nem adnak ki PC-n sem épkézláb játékot (legyen elég csak a menthetetlenséget megemlítenem). Ubi asszem komoly AMD-támogatást élvez. De hogy melyik játék lesz szar, az önmagában valóban nem az AMD v. az nV felelőssége. Volt jó pár játékom AMD és nV logóval is, amelyik mind2 kártyán remekül futott, és jó pár AMD-s, amely AMD-n szarakodott, nV-val ilyen soha.
Nemt0m12: Ez bizony driver hiba, én is belefutottam anno. Próbálkozz a megjelenítés variálásával, esetleg CC-ben felülvezérelni, ha lehet. Elég nagy baromságokat csinál a játék maga a grafikai beállításokkal (ha pl. "mozi" minőséget választasz). Kártya hibát kizárnám, ha másban nem jelentkezik.
Kabalabula: Ha csak abban a játékban hibázik, ezt a VGA-t is visszaküldenék.
-
Speed®
titán
Nem lehet így kijelenteni..mindenesetre nem ok nélkül váltam meg anno a kezdeti időkben a 7850/70től, sőt, a 7950től is..akkortájt egy GTX480al folyamatosabb képet kaptam az általam kedvelt címekben, mint a drágább/gyorsabb AMDvel. Mára a helyzet javult minden bizonnyal, mert nincs annyira napirenden a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Autós topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest