Hirdetés
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BIOS frissítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Sosem lehetett, ha a játék tiltotta.
Gainka: Nem igazán vágom a magyartalanított, ömlesztett rizsát (meg hogy mi az az "elhadjak").
De mondok 1 1xű dolgot: mit raknak a konzolokba? Leginkább AMD hardvert. És min szarják el a játékokat? Konzolon, azért nem adnak ki PC-n sem épkézláb játékot (legyen elég csak a menthetetlenséget megemlítenem). Ubi asszem komoly AMD-támogatást élvez. De hogy melyik játék lesz szar, az önmagában valóban nem az AMD v. az nV felelőssége. Volt jó pár játékom AMD és nV logóval is, amelyik mind2 kártyán remekül futott, és jó pár AMD-s, amely AMD-n szarakodott, nV-val ilyen soha.
Nemt0m12: Ez bizony driver hiba, én is belefutottam anno. Próbálkozz a megjelenítés variálásával, esetleg CC-ben felülvezérelni, ha lehet. Elég nagy baromságokat csinál a játék maga a grafikai beállításokkal (ha pl. "mozi" minőséget választasz). Kártya hibát kizárnám, ha másban nem jelentkezik.
Kabalabula: Ha csak abban a játékban hibázik, ezt a VGA-t is visszaküldenék.
-
Speed®
titán
Nem lehet így kijelenteni..mindenesetre nem ok nélkül váltam meg anno a kezdeti időkben a 7850/70től, sőt, a 7950től is..akkortájt egy GTX480al folyamatosabb képet kaptam az általam kedvelt címekben, mint a drágább/gyorsabb AMDvel. Mára a helyzet javult minden bizonnyal, mert nincs annyira napirenden a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő