- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Epson nyomtatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
milchiboy #53996 üzenetére
Az MSI programja azt mondta, hogy ez a legfrissebb bios hozzá. Egyébként már átkapcsoltam a kapcsolót, de mivel win7et használok, nem látom sok értelmét még az UEFInek... Igazából használati utasítás hiányában teljesen meg vagyok zavarodva... Ilyet még nem láttam, hogy nincs használati, MSI-t sem veszek többet egyébként... Hűtés is van rajta, csak nem hűt... Milyen dolog, hogy nekem kell fix 40%-ra állítani a hűtést, hogy hűtsön? Nevetséges.
-
bozont
veterán
válasz
milchiboy #53996 üzenetére
Igen, ez elismert probléma volt az újabb R szériás kártyáknál. A legtöbb gyártó javította egy újabb firmware-rel. Ha jól rémlik az volt a probléma, hogy az elpida ramokhoz is a hynix-hoz való specifikációkat tartották meg és a 2D órajelnél nem volt valami okés. A 2D órajel fixálásával (300/450) is orvosolható a probléma, a bios frissítés előtt esetleg ezt is kipróbálhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Epson nyomtatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya + Ingyen foxpost
- Asus ROG STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest