- Videós, mozgóképes topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
milchiboy #53996 üzenetére
Az MSI programja azt mondta, hogy ez a legfrissebb bios hozzá. Egyébként már átkapcsoltam a kapcsolót, de mivel win7et használok, nem látom sok értelmét még az UEFInek... Igazából használati utasítás hiányában teljesen meg vagyok zavarodva... Ilyet még nem láttam, hogy nincs használati, MSI-t sem veszek többet egyébként... Hűtés is van rajta, csak nem hűt... Milyen dolog, hogy nekem kell fix 40%-ra állítani a hűtést, hogy hűtsön? Nevetséges.
-
bozont
veterán
válasz
milchiboy #53996 üzenetére
Igen, ez elismert probléma volt az újabb R szériás kártyáknál. A legtöbb gyártó javította egy újabb firmware-rel. Ha jól rémlik az volt a probléma, hogy az elpida ramokhoz is a hynix-hoz való specifikációkat tartották meg és a 2D órajelnél nem volt valami okés. A 2D órajel fixálásával (300/450) is orvosolható a probléma, a bios frissítés előtt esetleg ezt is kipróbálhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest