- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
milchiboy #53996 üzenetére
Az MSI programja azt mondta, hogy ez a legfrissebb bios hozzá. Egyébként már átkapcsoltam a kapcsolót, de mivel win7et használok, nem látom sok értelmét még az UEFInek... Igazából használati utasítás hiányában teljesen meg vagyok zavarodva... Ilyet még nem láttam, hogy nincs használati, MSI-t sem veszek többet egyébként... Hűtés is van rajta, csak nem hűt... Milyen dolog, hogy nekem kell fix 40%-ra állítani a hűtést, hogy hűtsön? Nevetséges.
-
bozont
veterán
válasz
milchiboy #53996 üzenetére
Igen, ez elismert probléma volt az újabb R szériás kártyáknál. A legtöbb gyártó javította egy újabb firmware-rel. Ha jól rémlik az volt a probléma, hogy az elpida ramokhoz is a hynix-hoz való specifikációkat tartották meg és a 2D órajelnél nem volt valami okés. A 2D órajel fixálásával (300/450) is orvosolható a probléma, a bios frissítés előtt esetleg ezt is kipróbálhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- VoIP telefonálás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő