- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArtMooney
tag
válasz
scar07 #48925 üzenetére
Szerintem írd le a problémát, tedd be a kártya dobozába és azzal együtt küldjék el ahová kell. Neki ez nagy problémát ne okozzon már, heti egyszer még innen a keleti végen is működik, hogy árut hoznak-visznek a kis számtech boltok.. : )
Sajnos nem szoftveres hiba a BS, úgyhogy a driverek nem oldják meg.. végigzongoráztam én is mindent amit lehetett akkor, lestem külföldi fórumokon, youtube videókon (mert van jópár giga7850 bs-s megosztás fent), de senki nem tud rá semmi orvosságot, csak azt, hogy cserélni kell. Mondjuk youtube videót lehetne akár mutatni is a boltban a ha van rá lehetőség (és miért ne lenne) akár ezt is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest