- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
válasz
katt777 #47329 üzenetére
Ha így is van ahogy mondod akkor ez megint a gyártók tehetnek hiszen a gpu-n kívül az Amd mást nem ad. Mondjuk nekem eddig nem volt semmi gondom egyik radeonommal sem, ellenben nv 3-ból 2 behalt.
Többsége a hibáknak user error vagy lehet a intel féle driver rendszer miatt van amiről Abu is beszélt: intel drivert kell felraknod hogy az nv es az amd driverei is jól mukodjenek mert azok oldjak meg az atkapcsolos rutint.
Mondjuk kivancsi lennek mekkora a hibaszazalek amd+radeon konfig eseten! -
Tengo
aktív tag
válasz
katt777 #47329 üzenetére
Mindent maxon 2x-es élsimítással engem már az esőben 14fps fogadott. Nem tudom te hogy csinálod a 30-at úgy. Amúgy én min fps-ről beszélek ha nem voltam világos, szerintem az a mérvadó nem a max, falat nézve.
Erre van valakinek valami ötlete? VDDC fesz is így ugrál. Hibás a kártya vagy a program olvasása a rossz?
Jelenleg 77% és 0% között ugrál idle. a VDDC 2.8A-3.0A 0.848V-0.947V De a GPU load az változó van hogy 0-4 vagy 0-89 vagy bármi amit eltudtok képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged