Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igazából az érdekelne, hogy ipon-os gariztatással van-e valakinek tapasztalata, mert ma délután játszottam 3 órát gond nélkül, ma este meg egy óra után black screen lett, szóval ha lefuttatnak egy 3D Markot a kártyán a szervízben és visszaküldik mert szerintük "hibátlan" akkor az nem lesz jó.
Sajnos azért derült ki ilyen későn a VGA hiba mert először a RAMra gyanakodtam, utána CPU-ra, mivel azt húztam 4.2-re, és csak utána a VGAra miután mindent alapra tettem és úgy is black screen lett.
Ja és először google-ban "7850 BSOD"-ra kerestem rá és az félre vezetett mert ez "BS" azaz black screen hiba.És mostanában egyre gyakrabban dobálja a black screeneket, gyakorlatilag naponta, de egy gyors teszt nem biztos hogy pont kihozza a hibát a szervízben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest