Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
De ez a tuning olyan fura... Pl ha Heaven Bench-ben felhúzom az említett órajelre, akkor kapok kb 15%-kal több átlag fps-t mint alapon, de játékban nem nagyon veszek észre különbséget... Metro 2033 ha mindent max-ra teszek, akkor alapon is és húzva is ugyan úgy belassul több helyen. Amik meg jól futnak húzva, ott alapon se veszek észre különbséget.
Épp ezért inkább alapon is használom, a hangját jobban hallani ha húzva van.:-)
-
Syz
senior tag
Hali!Ho most a legolcsóbb az Asus 7870 V2?Digitalkernél 55-ért csak rendelni lehet az meg mire ideér lehet több is.
"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
janes1976
őstag
Ez azért kicsit genyó dolog, hogy odaírják a fasza árat, virítani meg nem tudnak kártyát.
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Majkee84
aktív tag
-
-
Gtaati
őstag
válasz ->Raizen<- #18758 üzenetére
Én is kíváncsian várom hogy megy majd nálad mert a cpu .és kártya is szinte ugyanaz!
-
addikt
...
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Gtaati
őstag
válasz ->Raizen<- #18763 üzenetére
-
and1ao
őstag
jó dolog ez a crysis 3 40-50 fps-el lazán szalad very high-on fullhd 2xSMAA-val és olyan VGA limites mit a huzat
Guild Wars2!
-
kovsol
titán
válasz Gtaati #18761 üzenetére
3570k@4300 úgy 4000Mhz körül már simán elég neki szerintem.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Repsol600
addikt
Hát elég jó megfogja a kártyákat, felraktam szépen mindent maxra (Very High-ra) meg is lepődtem mikor csak kb 20 fps-t láttam. Sajnos vissza kellett vennem High-ra + egy kis vga tuning így már 60+ fps megvan.
-
Majkee84
aktív tag
válasz rayoliviero #18771 üzenetére
MSi Afterburner + Hwinfo 64.
Droidmester leírása hozzá.[ Szerkesztve ]
Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84
-
Syz
senior tag
plekk:már eldöntöttem hogy Asus 7870 CF lesz.A V2 változatnak feketék a dobozai mint amilyet a fórumtárs tegnap linkelt?Mert a narancssárga színű,lovagos doboz az a referencia 7870-é ugye?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz fenergie84 #18780 üzenetére
Azt hiszem ideje elkezdeni nyomtatni a karmolásos dobozokat
-
fenergie84
addikt
válasz Malibutomi #18781 üzenetére
Egy kisebb példányszámot be kell belőle rendelni valamelyik csomagolós nyomdától, otthon meg meghajtogatjuk
-
Syz
senior tag
válasz fenergie84 #18783 üzenetére
Whehehe Kösz az infót.Fizetéskor én is beállok tulajnak
-
janes1976
őstag
Erről a kártyáról kaphatnék egy rövid véleményt:
Már vennék kártyát de még csak sötétben tapogatózom.
Engem lenyűgöz a hűvössége meg hogy atomhalk.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
-
janes1976
őstag
Ezzel mi a helyzet?
-
janes1976
őstag
válasz BomiBoogie #18793 üzenetére
Szerdára kapok rá árat.
Még csak puhatolózom.
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz fenergie84 #18785 üzenetére
Igen,azt nyüstöltem.Hétvégén elviszik őket.Illetve plekk fórumtárs is ezért írt rám mert a haverjának nem jött be a 7870 CF.Meg neki már mondtam hogy nem az adatlapomon lévő konfighoz nézek új kártyát hanem egy nagyon komoly 2011 foglalatra váltás lesz szintén fizetéskor.Azt tudom elmondani az 5870-el kapcsolatban hogy szinte minden általam használt játéknál ki tudtam használ a CF előnyeit,ezt az előzetes benchmarkok is alátámasztották mielőtumegvettem őket.Nem hinném hogy ez a 7xxx sorozat más lenne ilyen szempontból de pont ezért jó a fórum hogy ennek utánajárjak.plekk linkelt pár oldalt ahol 7970 vs. 7870 CF van,szinte mindenhol a CF páros a nyerő.A hardverrel pedig amit a Vga segge alá teszek az úgy gondolom ki tud aknázni mindent.Más is lebeszélne még a 7870 CF-ről?
-
->Raizen<-
veterán
válasz janes1976 #18786 üzenetére
Teljesen jó vegyed nyugodtan nem fogsz mellé nekem is ez van meg jó pár emberkének ezen a fórumon a gigabyte haterekre nem kell hallgatni.
(#18791) BomiBoogie: Itt a fórumon egyetlen hibás darabot nem találsz a giga 7870 oc-ből youtube sincs tele bs hibás giga 7870 karikkal míg a sapphire-ről ez nem mondható el!
[ Szerkesztve ]
-
plekk
tag
A piros dobozos 7870 amin a lovag van az még a régebbi V1 hűtővel szerelt kártya.
Az új V2 es változatnak fekete a doboza és van rajta 3 asszem piros karmolás.
Igen az az amit malacka87 linkelt.Fenergie: Na úgylátom h nem csak én ajánlottam neki HD7970-et.
Amugy Gianni bazárjában láttam a régebbi hűtős változatot(- VGA ASUS ATi Radeon HD7870 2Gb (HD7870/DC2-2GD5): 52.990,-)
Most elég jó áron adja, ha írsz neki hogy neked az új V2 es változatból kellene 2 akkor valószínűleg tud majd szerezni olyat is és ha a régebbi hűtős most ennyi akkor az újabb változat sem fog többe kerülni mint a régi kérdés csak az hogy mikorra tudja beszerezni.[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
-
Gaboman
nagyúr
Kártya rossz, új Windows telepítve, 2Dben és 3Dben is befagy és állandóan ezt a hibát írja ki.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest