Új hozzászólás Aktív témák
-
Med1on
aktív tag
válasz
janos666 #445 üzenetére
Az ilyen szobatársat azonnal ki kell rakni...
Enyhén érdekes a Stalker körül kialakult helyzet. Oroszországba októberbe megindul a forgalmazása. Mi akkor meg nézhetjük a youtubeon, hogy Szása vigyorogva tolja full hd-be DX11-el és még tesszellálja is a Stalkerek fejét?Gbors:
Itt nézd meg szavazás eredményét. -
WesTM
őstag
válasz
janos666 #445 üzenetére
Itt nem csak a látvány lényeg. Én se láttam sok különbséget, de nagy valószínűség szerint, az ATi dx11-es kártyáin jóval gyorsabban fog futni mint dx10es módban. Itt nem feltétlen csak a látványról van szó, hanem a sebességről is. De az első benchekig nem lehet pontosat mondani.
-
zack
nagyúr
válasz
janos666 #445 üzenetére
Én semmiféle nagy durranást nem látok a képeket összehasonlítva.
Bár az is lehet hogy bennem van a hiba. Ha ennyi lesz a különbség képileg, akkor mondhatjuk hogy csak gyorsaságban lehet javulás a DX10-DX10.1-hez képest. Nagy blama lenne ha nem tudnának többet kihozni a DX11-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged