Hirdetés
- OLED TV topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
tthomasso
üzenetére
Az 5870 ben van általában van annyi tartalék mint az 5850-ben. Kérdés az neked van e rá szükség mivel azonos órajelen szinte uazt a teljesítményt hozza.
Ez a teszt sokat segíthet a döntésben: [link]
Az 5850 Toxic meg egy jó kártya válogatott GPU-val. Kérdés megér e annyival többet mint a referencia. Kicsit utánajártam az 5850 Toxic-nak. Az információkat amiket sikerült összegyűjtenem ide leírtam olvasd át ha gondolod. [link]
Az én véleményem az hogy egy 850/1200-on járatott referencia 5850-el járnál a legjobban.(#15403) Dj Dekko!: Az 5870-ek ott van értelme ha pld az 50 hoz 22 fps-t (tuning nélkül) akkor mondjuk az 5870 (tuning nélkül) hozza a 25-öt. Ez már pont a játszhatóság határa mondjuk egy FPS stílusú játéknál. Persze ha jön a tuning onnantól dől ez a teória. Hiszen nagy tartalék van mind2ben. Mit gondolsz miért harcol az AMD tűzzel vassal a tuning ellen? Lásd a PowerPlay lebutítását tuning esetén
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Farming Simulator 25
- Revolut
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő