Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Asztrofotózás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakadék
tag
3200+ sebességet 1,6volt mellett viszi (BIOS) ami win alatt Everestben olyan 1,5...volt. 220FSB-t próbáltam 1,725volton is de nem segített. A chipset kapot 0,1voltot meg a memória is 0,1 voltot.
A borda hőmérsékletét próbáltam a procihoz legközelebb mérni, de mértem már kézzel is meg hozzányomtam egy higanyos hőmérőt is, az eredmény szintén 34fok volt. Ami furcsa, hogy alapon (2500+) szintén 54fok körül van a BIOSban. Pedig nyomtam BIOS flaht is. Ja a lap amúgy Abit NF7 S v2.0 Úgy derült ki hogy gond van hogy alap sebességen az NFS MW alatt elkezdett szirénázni a gép. Már mentem is a BIOSba és riasztás meg minden érzékelési határt megemeltem. Most 75fok a riasztási határ de nem megy 60fok fölé 3óra játék után sem.
Lesarkazva nincs, én raktam be a procit. Mondjuk a genyába nem fullad bele szegény az biztos.
Köszi mind kettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest