- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Egy dologra felhívnám mindenki figyelmét méghozzá arra hogy a Kindle 3 nem összekeverendő egy Android alapú tablettel azaz a Kindle Fire-el. A Fire nem kezeli az E-BOOK-kat natívan, ehhez mindenképpen kell egy külön progi mert az Android csak egy oprendszer nem több.
Szerintem egyszerűbb ha magad konvertálod át a fájlokat, én a Calibre nevű ingyenes progit használom erre a célra ami ráadásul tud csoportos konvertálást is mappából és mindezt magyarul. Egyedül Doc-ot nem kezeli viszont arra jó alternatíva a CZ-Doc2Txt COM Demo V2.0 ami viszont egyszerre csak két fájlt enged konvertálni mivel demo.
Az E-BOOK olvasására én a Cool Reader-t ajánlanám ami szintén ingyenes és a legújabb v3.0.54-33-as verzió hibátlanul kezeli a magyar ékezetes karaktereket is. Sajnos Kindle Fire-en angol a menü holott telefonon magyar, ezt leszámítva nagyon szuper olvasóprogi hihetetlen részletes beállításokkal.Én nem erőltetném az Amazonos kiterjesztést, tulajdonképpen fölösleges Fire-en inkább az előbb linkelt módszereket próbáld/próbáljátok ki nem fogtok csalódni.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs