Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Egy dologra felhívnám mindenki figyelmét méghozzá arra hogy a Kindle 3 nem összekeverendő egy Android alapú tablettel azaz a Kindle Fire-el. A Fire nem kezeli az E-BOOK-kat natívan, ehhez mindenképpen kell egy külön progi mert az Android csak egy oprendszer nem több.
Szerintem egyszerűbb ha magad konvertálod át a fájlokat, én a Calibre nevű ingyenes progit használom erre a célra ami ráadásul tud csoportos konvertálást is mappából és mindezt magyarul. Egyedül Doc-ot nem kezeli viszont arra jó alternatíva a CZ-Doc2Txt COM Demo V2.0 ami viszont egyszerre csak két fájlt enged konvertálni mivel demo.
Az E-BOOK olvasására én a Cool Reader-t ajánlanám ami szintén ingyenes és a legújabb v3.0.54-33-as verzió hibátlanul kezeli a magyar ékezetes karaktereket is. Sajnos Kindle Fire-en angol a menü holott telefonon magyar, ezt leszámítva nagyon szuper olvasóprogi hihetetlen részletes beállításokkal.Én nem erőltetném az Amazonos kiterjesztést, tulajdonképpen fölösleges Fire-en inkább az előbb linkelt módszereket próbáld/próbáljátok ki nem fogtok csalódni.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest