Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Léghűtés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strabi
csendes tag
Megint van egy kis problémám és nem igazán értem mit ronthatok el.
megvan a kindle címem, erre ha küldök egy file-t, jelen esetben egy .doc, akkor konvertálják nekem .azw-re ami a kindle kiterjesztése. kaptam is egy válaszmailt hogy megcsinálták nekem és ha bekapcsolom a kindlét akkor le is szedi. nos, ez nem történik meg! az amazon oldalamra felmegyek és azt látom hogy 3 pending delivery-m is van, egyik sem jön meg a kindlére.
ezután megcsináltam a dropbox-szal, az azw-t gépre le tudom tölteni a gépemre (a válasz emailben kapok egy linket, ja ha kindlevel megyek erre a letöltőlinkre akkor "download failed" üzenetet kapok...) onnan feltoltam dropboxra, majd a kindlevel a böngészőben letöltöttem a fájlt és amikor rámennék egy "cannot open" üzenetet kapok. marhára nemtom mi van, kellene talán egy app a kindlere ami beolvassa az azw-t?
a .doc-ot is felraktam dropboxra, ezt is letöltöttem és a quickoffice egyből megnyitja, ezért gondolok arra hogy esetleg az azwhez is egy app kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Hyundai, Kia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest