Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
Ma leadtam egy rendelést az Amazonon, ki is fizettem, meg is érkezett, hogy fogadták, stb... minden szabályos. Vissza akartam lépni, megnézni, hogyan néz ki ott a rendelés státusza. Erre kéri a 2 lépcsős beléptetést. Mondom, semmi gond, az ott korábban megadott telefonszámom utolsó 2 számjegye is stimmelt, vártam az SMS-t. Nem volt SMS. Nem jött. Újrapróbálkoztam, nem enged be, nem kapok SMS-t. Jelszómódosítást indítottam, amit telefonon át nem lehet, mert nem jön meg az SMS. E-mailen át már ment a jelszómódosítás, de az utána következő első belépéskor kéri a két-lépcsőset, és nem jön SMS.
Közben eszembe jutott, hogy a megadott 70-es számomat áthordoztam Vodától Digihez, és ez lehet a gond, oda nem tudnak küldeni SMS-t esetleg. Bár ezen a Google oldalán már túlléptek és ott működik.
Sebaj, support oldal, de semmi lehetőség, csak felhívhatom Amerikát, hogy segítsenek. Annyira nem jó az angolom, hogy ezt a helyzetet elmagyarázzam.
Tanácstalan vagyok, mit tegyek?
A rendelés várhatóan meg fog érkezni, így max bukom az acc-om. De nehogy már nincsen megoldás online?!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi