Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon alap kérdésem lenne, de semmi infót nem találok hozzá. Meghibásodott egy termék 30 nap után (de azért 1 éven belül) és szeretném jelezni az Amazon felé, hogy garanciálisan cseréljék vagy javítsák, de nincs ilyen opció.Elvileg a seller harmadik fél, tehát nem Amazon. Viszont dispatch by Amazon.
Szóval ott vagyok a rendelésnél, kiválasztom, hogy hibás a termék, erre kidobja, hogy 30 napon túl vagyok, így már nincs visszaküldés, írjak a sellernek. Írnék a sellernek, megint chatbot, kiválasztom, hogy hibás a termék, erre írja, hogy forduljak az Amazonhoz, mert ők küldték ki. És innentől felállt a 22-es csapdája, nem tudom senkinek jelezni a problémát. Kimondott garanciális menüpont meg nincs is.
-
prime_adam
aktív tag
válasz
warcat
üzenetére
Köszi! Alapvetően semmi extra, kerékpárra sárvédők, amik a 3 standard kerékmérethez passzolnak. A gyártó oldalán 2 méret van, az amazonon leírták, hogy "one size", majd a leírásban felsorolták, hogy melyik típus melyik méretű kerékpárhoz jó, de nem lehetett típust választani (és egyébként rákeresve sincs a többi cikkszámra találat). Plusz amit én néztem, az nem is egy termék, hanem egy szett, így előre és hátra is külön cikszámmal van a cucc.
Ráadásul alacsony volt a készlet így nem lehetett rajta sokat gondolkozni és érdeklődni. Szóval végén megrendeltem és remélem korrekt lesz a hozzáállásuk

-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Tudom volt már hasonló kérdés, de még mindig bizonytalan vagyok. Amazon.de-n találtam egy terméket nagyon jó akcióban és ingyen szállítással, de a leírás elég zavaros és nem tudom élőben jó lesz-e a termék. Most ilyen esetben, ha visszaküldeném vajon kell érte fizetni vagy mikor és hogy fog kiderülni mennyi a visszaszállítás?Mert egy csomag Németországba nagyon drága szokott lenni és csak azért, hogy hátha jó lesz a cucc, nem szeretnék 5+ ezreket kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- iPad topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Revolut
- BMW topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest