Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegrinator
csendes tag
Üdv! Érdekelne hogy kinek milyen tapasztalata van(ha van) Dell UK-vel. Rendeltem az outletből certified refurbished lapost nem kevés fontért aug 15.-én, még aznap jött e-mail hogy aug.27-ig(!) ideér (Londonba) a csomag, de még nem jött.... tracking szerint 17.-én volt "order dispatched from hub", tehát elvileg el is indult. Felhívtam őket, 72 órát kértek, ha nem lesz meg, akkor refund..... az én bajom viszont az, hog a lapos nagyon kéne, nem hiszem, hogy még egyszer ki tudnék fogni pont egy ilyet, pont ilyen akcióval.... érdemes kapálózni, hogy de inkább adjanak egy másik lapost vagy törődjek bele a refundba?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest