- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Elvileg ha ott már pixelhibás, akkor mondhatod, hogy kössz, nem kéred, mert az első 3 hétben tuti jön mellé még három mikor bejáratódik a kijelző, de ez bolt függő.
Nagyon sok helyen meg lehet tapizni a gépet, és ha tetszik, kiválasztod, megrendeled. A lényeg, hogy hagyjál ott kb 10X-nyi előleget, ismerek pár helyet ahol csak az után tekintenek igazán vevőnek a rossz tapasztalatok alapján. Megjegyzem, megértem őket.
Mikor meghozzák a gépet, akkor úgyis kibontják, kipróbálhatod. Én is közel 20 percig vizsgálgattam a sajátomat mikor megvettem. Nem akad-e a zsanér, nem jön-e elő pixelhiba, stb. Kb 2 hét után jött elő egy zöld pixel, egy héttel később deadpixel lett. Olyan helyen van, hogy nem zavar.
Ne feledd, rendelésre megy, elég nagy valószínűséggel nem lesz raktáron gép, így 1-2 hetet várnod kell majd rá.
Kb két hónap aktív használat után úgyse fogod hallani a ventit, mert a füled, az agyad megszokja, így emiatt felesleges parázni.
Egy notebookot meg nem játékra kell használni. Ha meg az ember arra akarja, akkor úgyis mélyebbe bele kell nyúlnia a zsebébe. Ráadásul egy gamer noti nem könnyű, nem hideg, és pláne nem megy sokáig aksiról, emiatt gyorsabban is tönkre megy az aksija. Nem értem miért vaciálálsz a VGA-n.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Diablo IV
- Celeron aranykor
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- Kedvező ár! Acer Aspire 5742 laptop (15,6/i3/3GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- DELL Vostro 15 laptop
- Asus Rog Flow Z13 Dobozos ÚJ GZ301VU I9-13900H 16GB ram 512 ssd RTX 4050 2560X1600
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest