- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Aktív témák
-
CaptainChaos
tag
Hali!
Lenne egy sürgős kérdésem. MI A FA****X BAJA VAN A GÉPEMNEK?
Ez a konf:
Q-tec 400 W-os táp
MSI 915 P combo 2 lap
2 x 1 giga ram (ami tőled van)
HDD: 200 Gb maxtor sata-s
ODD: pioneer DVD-RW 112 D
VGA: MSI HD RX3850És maga a hiba jelenség:
Toltam a pro streetet. Minden maxon volt (nem tom számít-e ebben az esetben)
Utána szépen kiléptem a játékból, normálisan.A gép alapállapotban volt, tehát az asztal látszott.
se zene, se videó, se telepítés.
Kimentem kb. 2 percre, és mikor visszaértem fekete képernyő, és totál fagyi. Semmire nem reagált.Reset után meg már nem akart elindulni az XP.
Sőt, még a winxp telepítést se tudtam elindítani, mer ott is megállt, hogy "boot from CD"
De minezek előtt gond nélkül ment a gép 2 napig, Crysis meg Assassins Creed, mind1k lehető legjobb grafra belőve. (Mediumra)Kihúztam a DVD-t is, hogy a vinyó kapjon elég kakaót, de semmi.
Elkezdi a memótesztet, meg a biosba is simán bemegyek, de tovább nem tudok menni.
Rákötöttem egy IDE-s vinyót, amin nincs rendszer és szépen ki is írta, hogy a vinyón nincs rendszer. MI a FAAAAAAXXXXXX? HelpKicsi a táp? vagy a vinyó halt le? HD sentinel szerint 100 % os volt. NO BAD SECTOR, stb...
HELP ME!!!
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged