- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
Epox 8RDAxy. 230-240-et vinnie kell. Eddig legalabbis probaltam 2-t, azok 230-on/folotte is mentek rendes procival.
Egyebkent NF7-nek is kellene ennyit vinnie, tuti a lappal van a gond? Vagy ha nem is ennyit, de a 215 eleg kevesnek hangzik.
Jah, barton gyari hutoje annyira nem gagyi. 6-8V-on egesz napos seti@home mellett hutott egy 2320-on docogo bartont... -
LukE
veterán
válasz
tjhooker464 #54 üzenetére
akkor a lap nem lenne akadaly. Persze lehet, hogy a proc, ram, vagy a geped hutese nem birna...
Attol fugg az egesz, hogy mennyire is akarsz gyorsabb gepet. -
LukE
veterán
válasz
tjhooker464 #52 üzenetére
ezzel 2 gondod lessz: a csipszett nem birja a 200-as fsb-t, es a pci freki sem fix, hanem az is no az fsb feltolasaval. Amit meg foleg a vinyok nem szeretnek.
180-ig meg el lehet menni fsb-ben, de a folott mar lehet, hogy belelhal (komolyan, 2 barracuda elszallt valszeg e miatt) a HDD-d. -
LukE
veterán
az a tmd-s ize? nyaron nekem 1 olyannal ment 2.5-on egy barton
(most rohejes hutessel 24h-ban szetizik 2320-on)
Egyebkent inkabb alacsonyabb szorzo, gagyerak szamszungok is visznek 210-215-os fsb-t, kicsivel jobb ramok meg tobbet is.
240-es fsb elvarhato az uj Nforsz lapoktol, csak birja a proci is
(szerk: egyebkent a proc egy dobozos 2500+, nyar elejen vettem maross-tol)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest