- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
Akkor így: mit tunok kihozni belöle max? Az elöbb kicsit felkaptam a vizet
-
tjhooker464
őstag
Jesszus te mindenkivel ilyen kedves vagy? De igen számít hogy minek felel meg ugyanis már egy ideje gyüjtök hogy legyen egy ilyen procim és mihez tudom majd viszonyitani a sebességet. Ráadásul eddig abban a hitben éltem hogy az alaplap nem is támogat csak 2200+ os ig akkor meg inkább alaplap majd megint malacpersely ÉS IGEN ÉRDEKEL hogy mit tudok ebböl kihozni! Mint ahogy minden amiböl tanulhatok vmit ezen a téren. Ugyhogy plíz vedd egy kicsit light ra a témát és ne rohanj le ilyenekkel. Mellesleg a te hozzászólásod meg képmutató. De ne vedd magadra
-
tjhooker464
őstag
Ohh a fene essen bele! 180 as fsb vel milyen processzornak felel meg? Ha vennék egy nforce2 es alaplapot akkor nem lenne akadálya ugye?
-
tjhooker464
őstag
Hi! Lehet kicsit off vagyok de sztem eléggé idevág a kérdésem. Szóvan nekem egy msi kt333ultra2 es lapom van amely bios frissítés után azt mondja hogy birja 3000+ os bartont. Namármost szerintetek 2500+ ost birni fogja 3000+ ra hajtva? Két 512 es samsung van benne mindkettö 333 as. Ja és egy arctic cooling copper silent2 birja ezt? Azt irják birni fogja 3400+ ig de hát nem nagyon merek hinni a gyártónak. Esetleg tudnátok ajánlani valami hűtőt ugy 18db es hangszinnel olcson? előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest