Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- TCL LCD és LED TV-k
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
Akkor így: mit tunok kihozni belöle max? Az elöbb kicsit felkaptam a vizet
-
tjhooker464
őstag
Jesszus te mindenkivel ilyen kedves vagy? De igen számít hogy minek felel meg ugyanis már egy ideje gyüjtök hogy legyen egy ilyen procim és mihez tudom majd viszonyitani a sebességet. Ráadásul eddig abban a hitben éltem hogy az alaplap nem is támogat csak 2200+ os ig akkor meg inkább alaplap majd megint malacpersely ÉS IGEN ÉRDEKEL hogy mit tudok ebböl kihozni! Mint ahogy minden amiböl tanulhatok vmit ezen a téren. Ugyhogy plíz vedd egy kicsit light ra a témát és ne rohanj le ilyenekkel. Mellesleg a te hozzászólásod meg képmutató. De ne vedd magadra
-
tjhooker464
őstag
Ohh a fene essen bele! 180 as fsb vel milyen processzornak felel meg? Ha vennék egy nforce2 es alaplapot akkor nem lenne akadálya ugye?
-
tjhooker464
őstag
Hi! Lehet kicsit off vagyok de sztem eléggé idevág a kérdésem. Szóvan nekem egy msi kt333ultra2 es lapom van amely bios frissítés után azt mondja hogy birja 3000+ os bartont. Namármost szerintetek 2500+ ost birni fogja 3000+ ra hajtva? Két 512 es samsung van benne mindkettö 333 as. Ja és egy arctic cooling copper silent2 birja ezt? Azt irják birni fogja 3400+ ig de hát nem nagyon merek hinni a gyártónak. Esetleg tudnátok ajánlani valami hűtőt ugy 18db es hangszinnel olcson? előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest