Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Levi123 #2076 üzenetére

igen, újonnan terveztem, hogy jó sok garancia legyen még rá. ebben mondjuk egy minusz az Acernek, mert eddig midnenhol csak 1 év garanciát láttam hozzá (ami világgarancia ugyebár?), az MSI meg kettőt ad alapból. viszont ez meg jóval olcsóbb, még memória, és garancia bővítés után is kb azonos ár jönne ki, mint az S271 esetében, viszont ebben erőseb proci van, meg s-video kimenet, meg (gondolom) 5.1-es hangkimenet.

a WXGA nekem tetszik, eddig kölcösnben használtam ilyen gépet, és semmi kifogásom nem volt ellene (a glaretype/CB kijelző ellen sem).

csak azért hezitálok ennyit, mert az S271-re egy másik fórumon írtak pár szériahibát (hamar elromló dvd, touchpad szalagkábel hiba, meg ilyesmi), az S420-ban a proci nem tetszik, túl sokat fogyaszt (nincs benne dinamikus energiaszabályozás), az Acerről meg nem tudok semmit :) (bár halkan megjegyzem, hogy van egy ismerősöm, aki nagyon sok rosszat mondott az Acerek minőségéről, de fórumon eddig ilyesmit nem olvastam még)

nem játékra kellene, hanem arra, hoyg könnyen hordozható legyen. leginkább úgyis neteznék rajta, vagy zenét hallgatnék, filmeket néznék.

Új hozzászólás Aktív témák