- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
idegen lény #4219 üzenetére
félreérthetően fogalmaztam, sorry érte
természetesen nem maga a hintamechanika nyírta ki a dolgokat, szimplán a nem megfelelő szék.
csak azt próbáltam leírni, hogy az általad idézett személlyel szemben, akinek a szinkron mechanika nem felelt meg a hinta pedig igen, nekem hintamechanikás székben mentek szét a dolgaim, a szinkronmechanikásban pedig semmi bajom. nem a mechanika fajtája, ami legjobban tud "ártani" szvsz, hanem a nem megfelelő szék/üléstechnika.Ugyanakkor én azt mondom (paraszt logikával és persze korábbi tapasztalatból), hogy a szinkron/aszinkron mechanika egészségesebb, mint a hintamechanika... mert ott picit ki tudod nyúltani a derekad/tornásztatod/átmozgatod, amikor hátradőlsz szemben a hintamechanikával, ahol végig ugyanabban a testhelyzetben vagy.
Legalábbis én anno a hintamechanikás székben igényeltem azt "felüljek" és homorítsak, h nyújtsam/mozgassam a derekam.De egyébként, ha a 90°-kal szemben a 120° már annyira egészségtelen, akkor mi a helyzet a 180°kal? (fekvés/állás)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Router gondok
- További aktív témák...
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged