Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz Tsebacsi #4256 üzenetére

    Nekem egy tök egyszerű gurulós székem van, 6-7 éves biztos van.
    Elengedett benne a gáz, ahogy te is írtad, lehet hozzá kapni sok mindent, rendeltem is egy bele való gázliftet. Összeraktam a széket, minden stimmelt és az az érdekes hogy valahogy de a szék ülőrésze kotyog ezen a gázliften és jól rá van téve, de mégse jó. De már vagy 2 éve így használom és nem értem hogy mi a baj, a súlyom le kellett volna hogy nyomja, hogyha mégse jól ülne benne, de valahogy szerintem nem kompatibilisek egymással.

    Hát igen, a súly nagy úr! Amíg suliba jártam 90kg körül voltam, most 120kg vagyok. Ezekre az olcsóbb székekre teherbírásnak a 120kg-ot szokták megadni, ennek is annyi a teherbírása papíron. Az az érdekes hogy én a hintafunkciót kilőttem mert nem szeretek annyira feküdni benne. Úgy képzeld el hogy kikapcsolt hintafunkcióval nekitámasztom a hátam a háttámlának és 45 fokba hátrahajlik. Az a durva hogy rendesen annyira elvetemedett hogy ezzel nem lehet mit kezdeni már, szerintem.

    Amúgy a bőrszékeknél szerintem az a probléma hogyha nem teszel bele párnát, akkor előbb tönkremegy, legalábbis ez az én észrevételem.

Új hozzászólás Aktív témák