Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Land #3105 üzenetére

    ohh, értem. mondjuk nekem is 3 alkalomból 1x sikerült úgy mennem OPbe, hogy volt spinelly. Szerintme sokan viszik, és így a kiállított modell is legtöbbször hamar elkel. (nem véletlenül)

    Megvallom nagyon sokáig én is gamer székben gondolkodtam és sokáig vacilláltam, hogy megvegyem-e az Icon-t. Jelen pillanatban 36éves vagyok, 10+éve ülőmunkát végzek, nem épp a legjobb minőségű székekben ülve, és otthon sem kevés időt töltök a gép előtt. kb 2-3évvel ezelőttig sosem gondoltam volna, hogy bármikor is érinteni fog az emiatt kialakuló derék-/forgó stb fájdalom. Amikor kezdtem érezni, hogy valami nem 100as már, akkor kezdtem keresni a széket, ahogy írtam: elsőre gamer széket. ami masszív, tartós stb-stb..az utóbbi ~2évben egyre jobban előjön a derék-forgóprobléma és eközben ugyebár kerestem a székem... és próbálgattam gamer székeket is. számomra nem megfelelő kialakítása. ezt most már érzem (pár éve nem éreztem volna semmit, mert alapvetően kényelmes beleülni abba is). ezzel szemben egy spinelly-be vagy x5-be beleülni és időt tölteni benne kb orgazmus. (nem véletlenül adják a deréktámasz párnákat a gamer székekhez is ugyebár... illetve pl vertagear sem véletlenül alkotta meg a triigger-t... persze valszeg inkább az, hogy egy alap székes sokszoran túlárazva, hipernagy profittal adhasson el, mert "gamer" is közrejátszik)

    Ebből vontam le azt a következtetést, amit nemrég írtam (talán neked, talán másnak): "az, hogy a derék/hát/forgó stb fájdalmak kinek, mikor jelennek meg nagyban függ az életviteltől (mozgás mennyisége, mennyi időt ül a székben) illetve az öröklött dolgokról. De alapvetően semmiképpen sem egészséges a full egyenes háttámla anatómiailag."

    De ne értsd félre: én nem vagyok orvos, nem akarok senkit semmiről lebeszélni, csak a saját tapasztalatomat írom le. Egyálalán nincs kizárva, hogy tévedek. Gamerből én is az icon-t vettem volna, ahogy írtam (még a secret lab titan volt a másik jelölt, csak annak nehézkes a beszerzése)

    (#3106) 14Spike88: itt jobban tudnak segíteni szerintem :R

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák