Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mágus2 #10269 üzenetére
Szóval ma ismét sikerült előrébb lépnem az ügyben. Indulás után 3 kilométerrel megint rákezdett. Félreálltam és megmértem a féktárcsák hőmérsékletét. Körbe 20-25 fok volt, jobb hátul 110-150 fok. Itthon még be volt húzva egy napig a kézifék, szóval beleillik a képbe. Győrben már nem húztam be, csak sebességben hagytam a sík parkolóban, kiengedett kézifékkel. Hazafelé így nem volt semmi gond. Tehát nagyon gyanús, hogy a jobb hátsó rögzítőfékpofák valamiért nem akarnak kiengedni. Január végén meglátjuk.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mágus2 #10269 üzenetére
Jöttek új infók bőven, köszönöm szépen a választ!
Kezdek szerintem egy kerékcserével, kíváncsi leszek, hogy változik-e tőle a dolog. Jövő héten úgyis járok ugyanúgy arrafelé, ahol már kétszer előjött. Aztán, ha még mindig fent áll, akkor megyek tovább. Köszönöm még egyszer a választ (így legalábbis más is látja és tud tanulni belőle)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest